Головна » 2012 » Серпень » 8 » Озеро відкриють 22 серпня: депутати вийдуть на суботник днем раніше
16:35
Озеро відкриють 22 серпня: депутати вийдуть на суботник днем раніше
Перед позачерговою сесією, яка відбулась 2 серпня,  до депутатів селищної ради звернулась депутатка облради Наталія Семко:

"Я перше, що хочу сказати, щодо озера: закінчені роботи, озеро почищено, з дна прибрано бруд, почищена дамба, відкриті ключі. Рівень води піднявся за день на 3 сантиметри. Зробили санітарні дослідження. Ви можете бути спокійні”.

Наталія Семко відзначила, що на очищення озера було виділено 300 тисяч гривень й наступного року повідомила, що, можливо, буде дофінансування.

"Я планую домовитись, щоб наступного року нам виділили ще кошти на розчищення вгору по руслу, щоб зробили каскадні переходи.

Ви будете просити людей, щоб вони не спускали в озеро нечистоти. Де треба допомогти – ми допоможемо. ТЕЦ після перевірок вже нічого не зливає,” – додала вона.

Депутат Хвостенко заявив, що сам неодноразово бачив, коли прогулювався, як приватні будинки, що розташовані попід лісом, зливають свої стоки поблизу русла.

Президія звернулась до депутата Петра Бомби з проханням також посприяти у вирішенні даного питання, оскільки ці будинки розташовані в його окрузі.

Перед офіційним відкриттям озера Наталія Семко, звернувши увагу депутатського корпусу на низький рівень культури деяких відпочивальників, запропонувала зробити суботник.

Депутати зберуться на дамбі 21 серпня о 16:00 на суботник й запрошують всіх охочих доєднатися до прибирання території довкола озера.

Наступного дня заплановано офіційне відкриття озера. На 16:00 окрім представників влади запрошені також представники різних конфесій, що представлені у селищі.

www.kotsubynske.com.ua

Переглядів: 1272 | Додав: Daygger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]