Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум » Культура » Гуманітарний ліцей (Ваші відгуки з приводу навчання, роботи і т.д.)
Гуманітарний ліцей
DayggerДата: Неділя, 27.03.2011, 13:25 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 60
Статус: Втік
Доброго дня.
Перед тим як віддати свою дитину до певного закладу освіти, звичайно хочеться дізнатись про нього найбільше. Тому просимо Вас, залишати свої коментарі відносно Коцюбинсього гуманітарного ліцею!

Коцюбинський гуманітарний ліцей


Админ
 
ХристинаДата: Вівторок, 29.03.2011, 16:09 | Сообщение # 2
Группа: Гости





Задум щодо створення такого навчального закладу у свій час був чудовий. Проте, сьогодні дітям не дають достатніх знань; адміністрація закладу, вчителі не зацікавлені в учнях-відмінниках, а тому жодним чином не підтримують дітей, які ще хочуть вчитися. Складається враження, що рейтинг ліцею нікого не цікавить.
Приймають в ліцей підряд усіх - і непотріб, і явно слабких учнів, що є неприпустимим. Є над чим замислитись..... усім...
 
ГостьДата: Вівторок, 19.04.2011, 19:49 | Сообщение # 3
Группа: Гости





" і непотріб, і явно слабких учнів"
Кристина, а как вы отличаете "непотріб" от простых детей?
Или отличники чем то отличаются от остальных? Если ребёнок какой то предмет не понимает он уже "непотріб і явно слабкий"? nono
 
MasterДата: Вівторок, 19.04.2011, 20:09 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Користувачі
Сообщений: 3
Статус: Втік
Дивно чути коментарі Христини? Це, що ображена учениця мститься учителю? Значить, все таки, в ліцеї просто так оцінок не ставлять! Це вже добре в час байдужості до всих і вся! Круто було б мати багато відмінників, тільки який з них толк? А заздрісників завжди вистачає,та й кричать вони найголосніше, "соломину -- у чужому оці видно, а дровиняку у власному -- не помітно". А ще у мене питання: рейтинг де, у чому та для кого?
"Є над чим замислитись..... усім... "
 
SUNNY:)Дата: Вівторок, 19.04.2011, 22:11 | Сообщение # 5
Группа: Гости





Дуже тішить те,що про ліцей ведуться розмови. У кожної доброї справи завжди є вороги і заздрісники!!

Чи назвали б ви "Непотребом" свою дитину? чи не хотіли б свою, трошки слабшу у навчанні дитину, віддати у школу до сильних дітей? Чи затаврували б дурником і здали б у інтернат???

Будете мати дітей--судитимете....

Знаю точно, що у ліцеї діти не курять на сходах, і, зважаючи на невелику площу закладу і невелику кількість дітей, вони завжди під наглядом вчителів...

Знаю точно з десяток дітей, що їздили у ліцей з Бучі, Ворзеля, та навіть Києва...

а вирішувати Вам....

 
ГостьДата: Четвер, 21.04.2011, 19:05 | Сообщение # 6
Группа: Гости





Quote (Христина)
Приймають в ліцей підряд усіх - і непотріб, і явно слабких учнів

Христя, звідки така інформація? Якщо Ви вчились у ліцеї, то були "всім підряд" чи "непотрібом"? А якщо не вчились, то навіщо говорити про те, чого не знаєте? Усе це мені нагадує радянські часи, коли паплюжили у пресі фільми, яких не бачили, та книги, яких не читали. Мої сусіди перевели у ліцей двоє дітей (третій успішно ліцей закінчив) і про таке рішення не жалкують, а знайомий хлопчик перейшов у один із старших класів і жалкує, що не зробив цього раніше. До речі, ці діти, про яких я згадала, добре навчаються. Певно, не всіх підряд беруть до ліцею. А хто сумнівається - це ж так просто прийти та поговорити з учителями та учнями і прийняти рішення. Так що вирішувати Вам...
 
АндрейДата: Середа, 11.05.2011, 09:46 | Сообщение # 7
Группа: Гости





Я поддерживаю Кристину. Зачем пихать ребенка в лицей, если он слабо учится? Сдайте в обычную школу. Зачем делать из ребенка хирурга, если он химию элементарно не тянет? Спуститетсь на землю: он может учиться в обычной школе и стать классным бизнесменом, стилистом, к примеру. А если поступать придется - здесь и у школы, и у лицея положение одинаковое -
есть деньги -ребенок поступит, нет денег -......... пролет.
 
Гость ОленаДата: П'ятниця, 13.05.2011, 10:18 | Сообщение # 8
Группа: Гости





Мені відверто шкода Вас Андрію, якщо маєте власних дітей, а якщо ні, то Ви маєте невдалий досвід в навчанні, і це також сумно. Виходить, що "пихать ребенка " , як ви виражаєтесь до навчання, не варто, а треба просто не звертати на нього уваги, хай буде, що буде, а Ви впевнені що БУДЕ! Не забувайте, що "під лежачий камінь вода не тече"!!! Просто свідомі батьки мають робити свідомий вибір!
Quote (Андрей)
А если поступать придется - здесь и у школы, и у лицея положение одинаковое -
есть деньги -ребенок поступит, нет денег -......... пролет.

Найважливіше навчити дитину вчитись!!! І оцінки відходять,у даному випадку , на другий план!!! І гроші теж!! Час дурнів за гроші себе вичерпує, залишились "прикрі нерозуміння", адже освіта за гроші і вищому навчальному закладі, але без знань, це гроші на вітер, вас просто звільнять рано чи пізно!!!
Щоб стати
Quote (Андрей)
классным бизнесменом, стилистом, к примеру
потрібно вміти учитись, а не тільки гроші!!! прокиньтесь , панове! Інакше банально збанкрутуєте! Жоден успішний бізнесмен не розраховує на "авось", а готує майбутн рішення ! Готувати дітей до життя порібно, адже Ви за них несете відповідльність!
А в ліцеї , до речі, навчають саме вчитись! Маю дітей. що вчаться у ліцеї!, задоволена!
 
МалинаДата: П'ятниця, 06.04.2012, 17:34 | Сообщение # 9
Группа: Гости





Жаль, что нет ни одного адекватного отзыва о лицее...
могу сказать точно - мой ребенок учится (пока что) тут, но назвать лицеем это учебное заведени у меня язык не повернется. у всех учеников есть с чем сравнить - все учились до лицея в други школах.. да, берут всех желающих - это правда. и тяжело учиться детям, у которых есть хоть какие-то мин. знания с совершенно тупыми и ленивыми... детки тупеют и все становятся одинаковыми... учителей по основным предметам (мат-ка и англ.язык) не хватает.. пришлось нанимать репетитора, чтоб догнать школьную!! программу, я уже не говорю о развитии наперед!!! и самое страшное - из-за транспортного коллапса приходится выбирать из двух зол (лицей и с/ш№18) наименьшее..
 
Master12008Дата: Вівторок, 10.04.2012, 20:52 | Сообщение # 10
Рядовой
Группа: Користувачі
Сообщений: 1
Статус: Втік
Интересно, что это за сердобольная мамаша, у которой поворачивается язык назвать других детей тупыми, и кто это у нас такой адекватный ?Ну сколько можна гадить там где живеш? И если ваш ребенок не справляется со школьной программой, то может ему нужно банальное родительское внимание и контроль. С другой стороны, редко кто доволен школой в которой учится, ведь хорошо там, где нас нет. А для того, чтобы адекватно оценить, нужно говорить с выпускниками, а я знаком с некоторыми. Да, необходимость в знаниях проявилась не у всех сразу, и с оценками самыми разными они закончили лицей, но негатива о заведении нет, обид на педагогов тоже , А это многого стоит! А о лицее просто не хватает информации в поселке!
 
Алина ЦвитохаДата: П'ятниця, 30.05.2014, 16:56 | Сообщение # 11
Группа: Гости





ето классный лицей я там учусь в 5 классе хоть у нас и непослушный класс но учителя ето выдерживают у них нервы ето железо за ето мы их и любим smile biggrin applause angel
 
Форум » Форум » Культура » Гуманітарний ліцей (Ваші відгуки з приводу навчання, роботи і т.д.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: