Головна » 2009 » Січень » 22 » Перший млинець - не гливкий
23:20
Перший млинець - не гливкий
    21 січня 2009 року 0 19.45 в спортивному комплексі НТТУ "КПІ" "Біличанка-НПУ" зіграла свій дебютний матч у чоловічій Футзальній Прем'єр Лізі. Суперником дівчат була команда "BMV-клуб". Вони також дебютанти цих змагань. Перед початком турніру у багатьох були  сумніви щодо доцільності участі команди з Коцюбинського у цих змаганнях. Але гра дівчат, а ще більше результат матчу, підтвердили, що спортсменки з "Біличанки-НПУ" можуть гідно протистояти аматорським чоловічим колективам, і навіть перемагати їх.  результат чітко по грі - 5 : 1 на користь "Біличанки-НПУ".  І це враховуючи той факт, що "Біличанка-НПУ" на даний момент має невелику кількість змагальної практики, тому що готується до другого кола Чемпіонату і 1/4 фіналу розіграшу Кубка України з футзалу серед жіночих команд. Отож, початок Прем'єр Ліги співпав з періодом інтенсивних навантажень підготовчого періоду.
     Щодо самої гри, то дівчата грамотно побудувавши гру на контратаках, використавши свій досвід та тактичну грамотність повністю переграли своїх опонентів, забивши 5 красенів голів. Чого лише вартий третій м'яч, забитий Форсюк Юлією, після багатоходівки в один дотик.
     Що ж, ми щиро вітаємо дівчат та їх тренера Колока Володимира Васильовича з перемогою і сподіваємося, що і у подальшому вони будуть радувати нас своє грою. Біличанка виступила у такому складі:
  1. Мельничук Ірина
  2. Шеремет Катерина
  3. Солоп Тетяна
  4. Лук'яненко Альона
  5. Бесідовська Наталія
  6. Матвійчук Алла
  7. Конаровська Світлана
  8. Горобець Аліна
  9. Форсюк Юлія
  10. Малишко Катерина
  11. Базилівська Юлія
  12. Павленко Олена
головний тренер: Колок Володимир Васильович.

     Щодо самої гри. Порадувала відмінною грою Мельничук Ірина, яка впродовж матчу практично не допускала помилок, і декілька разів врятувала команду. Стабільно надійно відіграла Шеремет Катерина, а тендем Горобець Аліна та Форсюк Юлія,  знову продемонстрували забивну гру особливо приємно за Горобець Аліну, яка останнім часом не демонструвала свій рівень гри.  Приємно було знову побачити на майданчику Малишко Катерину, яка відновлюється після важкої травми. І Інші гравці "Біличанки-НПУ" продемонстували бійцівський характер, жагу до перемоги. І Лук'яненко Альона, і Солоп Тетяна (яка до речі, грала не зовсім здоровою), і Базилівська Юлія, і Матвійчук Алла, і Конаровська Світлана зуміли  продемонструвати достойний рівень гри. Володимир Васильович дав можливість зіграти і дебютантці команди Бесідовській Наталії.

       Все ж таки дівчат молодці. Вони професійно роблять свою справу, хоча про професійні умови підготовки і зарплатню можуть тільки мріяти. 
        Говорять обіцяного три роки чекають. А "Біличанка" існує вже 16 рік. Можливо, що скоро і у нас в селищі буде де тренуватися і за що тренуватися.

        Ну і декілька слів про вболівальників. Їх зібралося на трибунах близько 100 чоловік. А от організованої підтримки відчутно не було. Тому пропонуємо об'єднатися і активніше підтримати наших дівчат.
        
         На наступному тижні у боротьбу за футзальну корону Прем'єр Ліги втрутиться і друга команда з Коцюбинського "Фаворит", яка складається з спортсменів Коцюбинської ДЮСШ. Завдяки своїм партнерам - Екіпірувальному центру "Фабрика Футболу",  а також директора будівельної фірми  Шевчука Максима та батьківської громадськості, вони також зуміли заявитися для участі у цих змаганнях.

 Отож слідкуємо за календарем, уболіваємо та підтримуємо наших. 
Категорія: Спорт | Переглядів: 718 | Додав: Daygger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]