Головна » 2010 » Вересень » 29

У середу в селищній раді велелюдно. Перше враження, що десятки людей хочуть стати депутатами й займають чергу ще зранку, – хибне.

Ажіотаж пояснює оголошення на стіні про те, що середа – це день, коли приймає відділ з земельних питань селищної ради (у чергу вишикувались ті, хто купився на передвиборчі обіцянки Садовскього й депутатів).

На 9:00 назбиралось до 10 людей, які хотіли подавати заяви і балотуватись. Кілька активістів зайняли місця заздалегідь.

До початку прийому документів селищний голова Вадим Садовський нагримав в коридорі на літнього депутата Василя Концебу за те, що той сидів перед дверима без написаних заяв й відповідних паперів.

Депутат Концеба Василь Костянтинович, як і його колеги, теж брав участь у дерибані лісу й отримав ділянку по вулиці Травневій 20 (сусід депутатів Кузьміча Вадима, Марії Сови, Пегети Ма ... Читати далі »

Переглядів: 795 | Додав: Daygger | Дата: 29.09.2010 | Коментарі (0)

На небезпечному повороті на вулиці Меблевій, де влітку загинула дитина, з’явилися три "лежачі поліцейські”. Ще два – по вулиці Шевченка.

"Вчора я прийшов пізно. Поклали два саморобні бугри з асфальту і хтось прикрутив світильник зовнішній на під’їзді. Такого не було за всі 5 років. Я дуже задоволений, бо фактично "стоперів” не вистачало. Тепер ганяти не будуть. "Поліцейські” не будуть довго служити, бо вони асфальтовані. Це на роки два. Будемо думати, як зробити більш довговічні,” – заявляє мешканець вулиці Шевченка Андрій Скипальський, який влітку письмово звернувся до ДАІ з цього питання.

"Я ще просив перекрити транзитний рух через шкільний стадіон. Через нього їздять машини. Я сам іноді зрізаю, ніде правди діти. Але так не має бути. Там якийсь екскаватор перевернув бордюри. Їх ще мають я так розумію доробити,” – додає він.

... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: Daygger | Дата: 29.09.2010 | Коментарі (1)

Перед виборами найбільшу кількість бігбордів розвісила у селищі саме ця людина – Кузьміч Вадим Іванович.

Це депутат селищної ради, який вирішив за 5 років вперше своїм обличчям та ще й у такій кількості привітати на зовнішній рекламі коцюбинчан із днем селища.

На рекламі розміщений знак – білочка в лісі. Це символ Коцюбинського, який є на в’їзді в селище з кільцевої дороги.

Обличчя у Кузьміча Вадима усміхнене: він задоволений, що отримав земельну ділянку в лісі за адресою вул. Травнева 12, як і всі депутати, а тепер має чергову можливість навішати передвиборчу локшину мешканцям Коцюбинського.

... Читати далі »

Категорія: Проблема лісу | Переглядів: 697 | Додав: Daygger | Дата: 29.09.2010 | Коментарі (0)