Головна » 2010 » Жовтень » 09
Парламент вирішив свою кризу – паперову. Через поновлення Конституції й низки старих нормативних актів річні запаси паперу Верховної Ради майже скінчились. Про це заявив спікер Володимир Литвин. Нові закупівлі обійшлись платникам податків у майже у два мільйони гривень.

Тому голова парламенту попросив урядовців роздруковувати проект податкового кодексу самотужки або ознайомитися з ним в електронному вигляді.

Зранку для 450 парламентарів друкують для ознайомлення законопроекти. На цей раз їх кілька десятків. Кожному депутату по товстенькій течці.

"Моя апеляція до депутатів, щоб вони послуговувалися електронною версією зіштовхується з вимогою із вимогою регламентної норми, що треба надавати законопроекти для ознайомлення на паперових носіях,” – пояснює Володимир Литвин.

Нагадаємо ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: Daygger | Дата: 09.10.2010 | Коментарі (0)

Через сильний холод коцюбинчани почали користуватись обігрівачами. Енергомережі від надмірного навантаження вчора частково дали збій в будинку на Пономарьова 2/2.

"Та ще з учора години з 8 вечора нема світла, це через обігрівачі. Хотіли нагрітися, а тепер і самі мерзнемо, і вся електромережа лягла,” – заявляє коцюбинчанин Юрій.

Кілька годин тому світло зникло по всьому будинку.

"Телефонувала дружина мені на роботу. Сказала, що світло зникло вже і в нас,” – повідомляє Віталій.

Цей будинок і досі не здали, через конфлікт, який забудовник не може вирішити з селищною радою. Усім комунальним господарством опікується дочірнє підприємство забудовника "Добробут”.

"Коли буде світло – не знаю. Нема гарантій. Включимо – знову виб’є. Бо нема тепла в домі,” – пояснює Валентина Олексіївна, директор "Добробуту”.

Відсутність сві ... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: Daygger | Дата: 09.10.2010 | Коментарі (0)