Головна » 2010 » Жовтень » 18

До редакції звернулися мешканці гуртожитку на Залізничній. Їхній будинок стояв стіна в стіну із тим, що нещодавно завалився. Під час руйнування було пошкоджено покрівлю цього житлового приміщення, яке перебуває в підпорядкуванні Департаменту з питань виконання покарань.

Дах – не єдина їхня проблема. Мешканці стверджують, що під завалами тривалий час текла з пошкоджених труб вода. Вони бояться зсуву.

"Той будинок, що завалився, раніше був складом. Два поверхи згори добудували, щоб зрівняти з нашим, двері пробили в нашій боковій стіні. Воно мало бути ніби приєднане. Прокуратура нам опломбувала дах після руйнування сусіднього будинку. Коли ця конструкція завалилась, нам зірвало півдаху,” – повідомляє мешканець проблемного бу ... Читати далі »

Переглядів: 605 | Додав: Daygger | Дата: 18.10.2010 | Коментарі (0)

"Это улица Лесная? А где тут больница? Здесь должны на суботник собираться”, – цікавиться кандидат на посаду селищного голови Коцюбинського, який вирішив пропіаритись й засвітитись на суботнику лісників. До виборів два тижні, а кандидат на голову не знає вулиць маленького населеного пункту й місце розташування лікарні.

Суботник в лісі працівники Святошинського лісопаркового господарства організовують не вперше. За тиждень до його проведення вони звернулись до активістів з проханням розмістити оголошення на сайті селища та поклеїти повідомлення, щоб проінформувати мешканців селища.

Увечері перед суботником низка людей побачила новий текст оголошення, дещо видозмінений.

Щезла згадка про те, що організатором прибирання лісу є працівники Святошинського лісопаркового господарства. Натомість були вписані прізвища кандид ... Читати далі »

Переглядів: 1013 | Додав: Daygger | Дата: 18.10.2010 | Коментарі (44)