Головна » 2010 » Жовтень » 20
Команда Володимира Жаркова, депутата селищної ради, який зареєструвався як кандидат на посаду голови селищної ради, вияляється, живе активним нічним життям.

"Люди Жаркова казали, що про нього пишуть і друкують багато бруду. Розкидають в скриньки виборців. То він посилає хлопців з "Пересвіту”, і вони вночі вичищають поштові скриньки від друкованої продукції, де є хоч слово проти їхнього кандидата,” – ділиться інформацією з редакцією сайту мешканець селища, що побажав залишитись невідомим, бо переживає, що бійці можуть з ним розправитись.

Кілька тижнів тому в розмові з журналістами редакції Вадим Кузьміч, кандидат на посаду селирщного голови й колега Володимира Жаркова – депутат селищної ради, стверджував, що ... Читати далі »

Переглядів: 803 | Додав: Daygger | Дата: 20.10.2010 | Коментарі (7)

До редакції зателефонував задоволений мешканець гуртожитку й повідомив, що сьогодні розпочали ремонтні роботи крівлі проблемного будинку на Залізничній.

"Вчора прийшли робити заміри. Не знаю, хто їх так налякав. Дощ, чи ми, чи ви,” – сміється Віктор, мешканець, що повідомив редакцію сайту про руйнування горища після обвалу новобудови.

"Сьогодні повним ходом йдуть роботи. Привезли дошки, шифер і ремонтують дах,” – додає він.

Мешканці пообіцяли сфотографувати й надіслати редакції фото, коли буде зроблена робота.

Нагадаємо, 11 жовтня завалилася нова прибудова поблизу цього будинку й потягнула за собою частину даху гуртожитку на Вокзальній. Люди зустріли сезон дощів з пошкодженою крівлею й боялись зсуву.

... Читати далі »
Переглядів: 519 | Додав: Daygger | Дата: 20.10.2010 | Коментарі (1)

На цвинтарі Коцюбинського не вистачає місця. Тому тут можуть ховати своїх померлих лише ті, хто має виділене раніше місце, або родичі, що мають право на підпоховання.

Десять років тому в селищі помер Новокшонов Олексій. Його дружина отримала дозвіл на поховання його тіла та ще одну ділянку, щоб бути похованою поруч, коли прийде її час.

Цієї весни поруч з їхнім батьком поховали невідому жінку. Як з’ясувалось пізніше – це мати судді Святошинського суду міста Києва Петренко Наталії.

Поруч з могилою батька, там де було зарезервоване місце для їхньої матері, діти ще раніше встановили стіл та лавки. Лавки та стіл, коли робили нове поховання, викопали та так і залишили не вкопаними поряд з могилою Новокшонова.

Директорка кладовища появу нового гробовища родині Новокшонових по ... Читати далі »

Переглядів: 660 | Додав: Daygger | Дата: 20.10.2010 | Коментарі (1)

Студія танцю "Стиль”, яка представляє танцювальний спорт в селищі, має прийняти участь в ірпінських змаганнях.

Нагадаємо, не так давно в селищі ця студія організувала конкурс "Першість стилю”, де головним суддею був Сергій Костовецький.

"Щоб виїхати завтра на змагання треба автобус. Телефонував політикам, вони відмовили в будь-якій допомозі. Навіть от маршрутку, та й ту замовити не можемо,” – бідкається директор студії.

Ситуацію із проблемами фінансуванням спорту в селищі пояснює один з гравців юнацької футзальної команди.

"У нас знайти допомогу для дитячого спорту – це велика проблема. Нікому не потрібні дітлахи. Усі спонсори в наш час надають перевагу більш досвідченим та дорослим спортсменам, тому зараз так складно проб ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 608 | Додав: Daygger | Дата: 20.10.2010 | Коментарі (2)

На вихідних коцюбинчанам пропонували найдешевші в регіоні продукти.

"Я їхав машиною на першій передачі, такий натовп людей був, що їхати було неможливо. Стояв Садовський в мікрофон всіх вітав з Покровою. Бачу, в людей в руках продукти. Там їх продавали за півціни,” – говорить водій Олександр, що проїздив в суботу зранку повз цей ярмарок.

Інші очевидці події підтверджують бачене й повідомляють редакції інші деталі.

"Стояв, вітав зі святом, бажав здоров’я, розказував там свою програму. Машини вивозили продукти. Типу ярмарок. Я питала платно чи безплатно дають. Сказали платно,” – розповідає Ольга Миколаївна, яка теж це все бачила на власні очі.

"Ну мішок цукру був на 20 гривень дешевше, ніж, наприклад, в Ірпені. Виходить з мішка 3 кілограми ніби безкоштовно отримуєш. Олія дешевша. Ну, казали, що продають по ціні виробника,” ... Читати далі »

Переглядів: 557 | Додав: Daygger | Дата: 20.10.2010 | Коментарі (0)