Головна » 2010 » Жовтень » 25
Команда "Стиль" зайняла почесне 3 місце у конкурсі «Терпсихора запрошує…».

У змаганні взяло участь понад 10 команд.

«Для нашої команди це справжній успіх, бо вона бере участь у конкурсі такого рівня вперше, виходить що ми одразу взяли бронзу», говорить Дмитро Собко, який підтримував бойовий дух команди під час змагань.

На наступний день після цих змагань окремі представники команди «Стиль» повернулися з медалями, але вже з іншого конкурсу.

"До виборів нас ніхто не фінансував, ми все своїми силами. Усі діти молодці, за короткий час вивчили композиції та достойно виступили на конкурсі "Терпсихора запрошує…” Наступного дня дітки представляли Коцюбинське на Чемпіонаті України у Броварах. Поїхало три пари, це найменші та трохи старші. Всі повернулися з медалями,” – говорить про успіхи своїх вихованців задоволений Константинов Дмитро.

Нагадаємо , ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 645 | Додав: Daygger | Дата: 25.10.2010 | Коментарі (0)

Мешканці Коцюбинського з жахом чекають на нові платіжки й тарифи за опалення.

Навіть багатоповерхівки з модульними котельнями, що обладнані лічильниками, не можуть захистити громаду від монополії й свавілля місцевої влади.

Селищна рада Коцюбинського тільки й встигає, що підробляти документи, щоб зняти перед виборами з себе відповідальність, стверджують мешканці.

Коли забудовники вирішують розпочати будівництво в населених пунктах поблизу столиці, вони чудово розуміють, що там не буде ані гарячої води, ані системного й якісного опалення. Тому й будують автономні котельні, бо інакше не знайдуть клієнтів.

"Котельню, як і весь будинок, треба передавати на баланс ЖЕКу. Вони чудово розуміють, що ціни не накрутять, бо є антимонопольний комітет. Саме тому такі будинки передаються потім місцевому монополісту і з енергозберігаючих будинків деруть три шкури. Місцева влада там цар і бог.

Без її рішення забудовник нічого не зробить. Платити хабарі треба починаючи ... Читати далі »
Переглядів: 713 | Додав: Daygger | Дата: 25.10.2010 | Коментарі (2)