Головна » 2011 » Жовтень » 15
Президент свого часу сказав, що у київському лісі, який хоче віддати у приватну власність під забудову влада селища Коцюбинське, не зрубають жодного дерева.

Наступного дня Генпрокурор пообіцяв, що цю справу вивчать й будуть вживати відповідних заходів.

Справу дійсно у прокуратурі вивчили, визнали, що це дерибан й до суду подали численні позови.Юристи, які працювали в Київраді за дерибанних часів Черновецького, розповідають, що коли треба, прокуратура вирішувала всі питання щодо приватизації земель громади у двох-трьох кількагодинних судових засіданнях.

З моменту зустрічі з Президентом та Генпрокурором і з моменту подання всіх відповідних документів, які зібрали журналісти у справі лі ... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: Daygger | Дата: 15.10.2011 | Коментарі (0)

Голова групи "Спільна мета” Владислав Євстифєєв на сесії повідомив, що депутат Сергій Бєлов вирішив стати членом групи "Спільна мета”.

"Мене ознайом з проектом забудови оцих отриманих земель з урахуванням всіх питань в тому числі й екологічних. Мені це сподобалось і я написав заяву, щоб цей пан втілити в життя.

Згідно з планом 30 % дерев зберігається, але треба щоб цього дотримались.

За гроші, які заплатять за знесення дерев, сосен, будуть висаджені більш цінні породи дерев, за рахунок чого має зберегтись близько 75-80% зелених насаджень. На забудованій території передбачаються зелені зони типу сквери і парки,” – пояснює причини свого рішення депутат Сергій Бєлов.

Нагадаємо, на минулій сесії, ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: Daygger | Дата: 15.10.2011 | Коментарі (0)

Перед виступом Наталії Семко у селищній раді депутат Сергій Ясенєв зазначив, що якщо не вирішиться питання з каналізацією, яка зливається, зокрема і з вулиці Шевченка, то результат проекту буде під загрозою.

Селищний голова Вадим Садовський зазначив, що за інформацією, яку надали йому в ЖКГ, мешканці вулиці Шевченка, що живуть у приватних буднках під лісом, жодного разу не зверталися з проханням вивезти нечистоти.

"За планом озеро повинні почистити в цьому році. До кінця року це вже має бути зроблено. Щодо каналізацій – всі питання, які є, виходьте і виносьте на комісії. Вносьте пропозиції. Я хочу, щоб люди зібрались, щоб кожен зробив то те, то те. Ви всі можете долучатись.

Так як я йшла по екологічних питаннях, які я знаю. Я не хотіла вам раніше часу розказувати. Я зробила – і вам сказала.

< ... Читати далі »
Переглядів: 506 | Додав: Daygger | Дата: 15.10.2011 | Коментарі (0)

На селищній раді після виступу Петра Пушанка, директора УЖКГ "Біличі”, депутати отримали нові розрахунки тарифів за обслуговування будинків.

"1 червня вийшла постанова Кабінету Мінісрів 869, яка затверджує порядок формування тарифів, в тому числі і на комунальні послуги. Ми розрахували тарифи. Згідно з новою постановою, розрахували на кожен будинок окремо. Рентабельність поставили мінімальну – 8%. Адмінвитрати – 5%.

Хочу замітити, що підняття тарифів було 4 роки назад. Можна порахувати в скільки разів піднялись мінімальні зарплати, електроенергія, паливо-масильні матеріали тощо. Ми це не робили (не піднімали ціни – прим. ред.) за власною ініціативою. На даний момент ми вимушені це зробити, бо через 1-2 місяці ЖКГ можна закривати.

Вчора (26 вересня – прим. ред.) було відключення води. Приїхали з РЕС. Треба платити 130 тисяч кожен ... Читати далі »

Переглядів: 635 | Додав: Daygger | Дата: 15.10.2011 | Коментарі (1)

Лучшая футзалистка планеты Алина Горобец рассказала почему уехала в Россию. Эксклюзивное интервью «Известиям в Украине»

Как изменил твою спортивную жизнь переезд в Россию?

Пока сложно судить и делать какие-то выводы, ведь я в России всего два месяца. Здесь все новое — другой коллектив, другая командная игра, другой чемпионат.

Пеле мечтал забить с центра поля, но так и не смог это осуществить. А твой заветный гол как должен выглядеть? Или он уже состоялся?

Трудно ответить, ведь я пока не завершила карьеру и впереди еще не один матч. Но все-таки есть один гол, который запомнился ярче других. Помню, в 2004 году на Кубке Евразии в Воронеже мы играли в финальном матче против команды «Чертаново». Они были и ... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 438 | Додав: Daygger | Дата: 15.10.2011 | Коментарі (0)

"У мистецьких навчальних закладах завжди встановлювали плату за навчання. Цього року плата збільшилася в порівнянні з минулим роком на 10 гривень на кожен інструмент,” – пояснює ситуацію Мая Неголюк, директорка школи естетичного виховання дітей.

Селищна рада погодила плату за навчання у музичній школі, задовольнивши звернення Маї Неголюк.

З 1 вересня плата в школі естетичного виховання встановлена в такому розмірі:

-фортепіано – 90 грн.
-баян, акордеон – 80 грн.
-гітара – 110 грн.
-бандура – 50 грн.
-труба – 70 грн.
-саксофон – 80 грн.
-сольний спів 100 грн.

Учні музичної школи, яким виповнилось 18 років сплачуватимуть щомісяця 190 грн.

Від сплати за навчання звільнені діти з багатодітних, малозабезпечених, сімей, діти-інваліди, діти-сироти, діти позбавлені батьківськ ... Читати далі »
Категорія: Освіта | Переглядів: 641 | Додав: Daygger | Дата: 15.10.2011 | Коментарі (0)