Головна » 2012 » Січень » 02
23 грудня 2011 року в кінотеатрі «Перун» міста Ірпеня відбулося спортивне свято «Людина – спорт – 2011»

Свято «Людина – спорт – 2011» в Ірпені стало традиційним.

23 грудня 2011 року в кінотеатрі «Перун» міста Ірпеня відбулося спортивне свято «Людина – спорт – 2011». Понад двісті учасників спортивного життя міста зібралися на підсумковий захід, який організували: начальник відділу фізичної культури і спорту, депутат Ірпінської міської ради А.А.Страховський, керівник студії сучасного спортивного танцю «Jardin de la dance» В.В.Кременчук, директор Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи В.З.Тарасов.

Звучали урочисті звуки гімну, лунали слова привітання зі святом спорту від гостей. На сцену піднімалися до нагородження неодноразові Чемпіони України, учасни ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 765 | Додав: Daygger | Дата: 02.01.2012 | Коментарі (0)

У селищі освячено новий храм на честь святої Трійці. Ця подія викликала чималий інтерес не лише серед коцюбинчан. Освячувати храм приїхав Патріарх Української православної церкви Київського патріархату Філарет.

На святковій літургії були присутні: селищний голова Вадим Садовський, депутат обласної ради Наталія Семко, керівник фракції Партії регіонів Леонід Глущенко, генеральний директор будівельної компанії «Гарант-житло» Василь Пікулик та інші.

Зворушливою була промова митрополита Філарета, який наголосив, що храм на цвинтарі це дуже символічна споруда, оскільки засвідчує, що життя людини не закінчується її фізичною смертю. І, коли ми провідуємо могили рідних та близьких, то вони продовжують жити… Всевишній Творець наділив людину безсмертною душею, а тому кожному з нас ще за життя потрібно молитися, бо це істинний шлях до спасіння. По святковій літургії в актові ... Читати далі »
Переглядів: 602 | Додав: Daygger | Дата: 02.01.2012 | Коментарі (0)