Головна » 2012 » Лютий » 16
Як відомо, минулий рік, закінчився в жорсткому протистоянні Громади Приірпіння та місцевої влади(читай ЗРАДИ) в питанні захисту зелених зон Приірпіння. Громада навіть «нагородила» місцеву владу «чорними мітками -попередженнями», що не аби як роздратувало чиновників та голубих депутатів з провладної більшості.
Громада Приірпіння провела акцію – пікетування проти, злочинної забудови та масового знищення лісопаркових зон Ірпінського регіону + ВІДЕО
Громаді Приірпіння не звикати до закручених детективних романів під умовною назвою «земельні дерибани», які можна сміливо висувати на здобуття будь якої мистецької премії. Писати ж такі «романи» не складає жодних труднощів, бо «херої» та дійові особи тут завжди ті ... Читати далі »
Переглядів: 599 | Додав: Daygger | Дата: 16.02.2012 | Коментарі (2)

Як виглядає «народовладдя» по ірпінськи, яскраво продемонструвало спільне засідання постійних депутатських комісій Ірпінської міської ради з питань бюджету, фінансів, цін та ціноутворення, земельних відносин, лісових та природоохоронних питань, з питань житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, яке відбулося 9 лютого нинішнього року.

Те, що на засіданні не було кворуму, а від так, жодне її рішення не є правомірним, міського голову пана Скаржинського не хвилювало жодним чином, адже він просто інформував присутніх про «потрібні» питання, які будуть винесені на чергову сесію. Адже ж бюджет порожній і його потрібно наповнювати. І ось як це буде робитися.

На 30% піднімуть плату за воду. І це питання навіть не обговорювалося, адже виконком ще 3 дні тому дав «добро», а присутніх представників депутатських ком ... Читати далі »
Категорія: Регіональні | Переглядів: 478 | Додав: Daygger | Дата: 16.02.2012 | Коментарі (0)