Головна » 2012 » Березень » 30
коцюбинськеПарк под названием Bionic Hill планируют построить на территории 147 га возле поселка Коцюбинское

Через два года под Киевом должен появиться аналог российского технопарка «Сколково» под названием Bionic Hill.

Меморандум о его строительстве инвестор проекта, компания UDP и Киевская городская госадминистарция подписали вчера на Киевском инвестиционном форуме, пишет «Коммерсант-Украина».

Парк под названием Bionic Hill планируют построить на территории 147 га возле поселка Коцюбинское под Киевом, где находится Ирпенский исправительный центр №132.

Проект, общей стоимостью около $1 млрд предусматривает создание научного центра, высокопроизводительной производственной зоны, двух офисных центров (общая площадь 225 тыс. кв. м), двух ... Читати далі »

Переглядів: 677 | Додав: Daygger | Дата: 30.03.2012 | Коментарі (3)

Місцева влада, яка покликана працювати в інтересах власної громади, чомусь з пересторогою ставиться до активності тої самої громади, яка її обрала. Тут чиновники включають всі можливі важелі, аби перешкодити громаді, яка делегувала владі всі «владні» повноваження. І найпростіший спосіб не допустити громаду до процесу прийняття важливих рішень – це «закрити» його від небажаних очей не лише громадських активістів, але й опозиційних депутатів.

1. «ЧУЖА»ТЕРИТОРІЯ АБО ЯК ПАНІ МЕЛЬНИК ДЕПУТАТУ МЕЛЬНИЧУКУ НА «СВОЄ» МІСЦЕ ВКАЗУВАЛА  

Богдан Мельничук, депутат Ірпінської міської ради, був визнаний «персоною нон грата» на окрузі, який підпорядкований іншому депутату, а саме Дмитру Войцеху, під час засідання земельної комісії, головою якої є Олена Мельник.  Богдан Мельничук, як зазначила пані Мельник, «втрутився у чужу територію», хоча мав би перейматися проблемами своїх виборців. Депутат Мельничук обурився таким розподілом на «своїх» і «чужих»  і вказав, що зг ... Читати далі »
Переглядів: 581 | Додав: Daygger | Дата: 30.03.2012 | Коментарі (3)