Головна » 2012 » Квітень » 26
Київська міська рада направила звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо розширення меж м. Києва шляхом приєднання селища Коцюбинське Київської області.

Про це Сайт громади селища повідомила прес-служба голови тимчасової контрольної комісії Київської міської ради щодо вивчення ситуації навколо розширення меж селища Коцюбинське за рахунок земель лісового фонду м. Києва, що обліковуються за КП "Святошинське лісопаркове господарство”, голови постійної комісії Київради з питань екологічної політики Денис Москаль.

За словами Д. Москаля, відповідне рішення прийнято сьогодні під час пленарного засідання Київради.

Депутат наголосив, що включення селища Коцюбинське до території м. Києва має відбуватись зі збереженням статусу четвертої чорнобильськ ... Читати далі »

Переглядів: 1092 | Додав: Daygger | Дата: 26.04.2012 | Коментарі (8)

Аварійна служба "Ірпіньгазу” повідомила редакції Сайту громади селища, що газ для побутових плит ймовірно не відключатимуть.

"Попереджайте людей, щоб не користувалися колонками та котлами. Перед тим, як йтимуть з помешкання, нехай перекривають газовий вентель,” – каже диспетчер аварійної служби "Ірпіньгазу”.

У "Київоблгазі” пояснили, що прохання не користуватися котлами та колонками пов’язане з тим, що газ слід споживати мінімально – виключно для нагальних потреб приготування їжі, тоді, можливо, його вистачить до кінця робіт.

Нагадаємо, з 26 по 30 квітня все Приірпіння може залишитись без газопостачання.

У "Ірпіньгазі” наголосили, що намагаються уникнути повного відключення, оскільки подібні роботи проводяться ... Читати далі »

Переглядів: 796 | Додав: Daygger | Дата: 26.04.2012 | Коментарі (1)

В "Ірпінському віснику” опублікували декларацію про доходи селищного голови за 2011 рік. З декларації стало відомо також і про майнові статки Вадима Садовського:

"Садовський В.І. – Коцюбинський селищний глова. Члени сімї декларанта: дружина Садовські Т.С. Відомості про доходи. Одержані (нараховані) з усіх джерел в Україні.

 Загальна сума сукупного доходу, гривні, у т.ч. (декларанта) – 129 749, членів сім’ї – 96 400. Заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) декларанту відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору – 74 937 (декларанта), 28 116 – членів сім’ї. Дохід від передачі в оренду (строкове володіння та/або користування) майна – 2400, інші види доходів – 52 412 (декларанта), 68 284 ( ... Читати далі »

Переглядів: 800 | Додав: Daygger | Дата: 26.04.2012 | Коментарі (1)

Прокуратура столиці організувала перевірку чергового випадку вирубки 26 дерев 17 квітня ТОВ  ”Альянс Будівельників України” на території Святошинського лісництва.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

До перевірки залучено фахівців Державної екологічної інспекції у Києві та Головного управління земельних ресурсів КМДА, які й нададуть висновок щодо збитків, завданих державі порушенням природоохоронного законодавства.

"Матеріали перевірки будуть долучені до кримінальної справи, яка  розслідується Святошинським рай управлінням Києві за фактом незаконної вирубки 43 дерев цим ж ... Читати далі »

Категорія: Проблема лісу | Переглядів: 830 | Додав: Daygger | Дата: 26.04.2012 | Коментарі (0)