Головна » 2011 » Травень » 22 » День масового футболу УЄФА
18:14
День масового футболу УЄФА
День масового футболу УЄФА
У неділю, 22 травня, Україна відзначала День масового футболу УЄФА. Епіцентром святкових заходів за традицією став столичний НТЦ імені Віктора Баннікова, одначе було на що подивитися і в інших куточках нашої країни.

УЄФА започаткував святкування Дня масового футболу у всіх країнах-членах європейської футбольної родини минулого року. Однак для ФФУ подібні заходи − вже звична річ. І починаючи з 9.00 навколо столичного Будинку футболу відбувалося чимало цікавих подій. Зокрема, окрім презентації проекту «Відкриті розважальні футбольні школи» та ініціативи «Все для уроку футболу»,  відбувалися поєдинки першості міста Києва у молодшій віковій групі, поєдинки турніру серед вболівальників, матчі між командами інвалідів, а також команда зірок естради «Маестро» протистояла збірній спортивних журналістів міста Києва.


У рамках офіційної церемонії відкриття Дня масового футболу УЄФА виступив голова комітету Верховної ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Павло Костенко, котрий підкреслив, що наразі футбол є важливим чинником перетворень у державі і прискорення євроінтеграційних процесів, особливо це помітно у зв’язку з підготовкою до проведення в нашій країні Євро-2012.  І висловив переконання, що фінальна частина континентального чемпіонату сприятиме подальшому розвитку футболу, насамперед масового.



У свою чергу перший віце-президент НОК Володимир Бринзак відзначив системність та успішність роботи ФФУ з розвитку масового футболу і підкреслив, що практично всі федерації,розвиваючи свої види спорту в аматорському сегменті, беруть за приклад якраз діяльність вітчизняної футбольної асоціації. Водночас Бринзак висловив сподівання, що на найближчій літній Олімпіаді-2012 у Лондоні Україна нарешті буде представлена у футбольному турнірі.

Звісно, не обійшлося і без вручення усім учасникам свята нагород і цінних подарунків. Цю приємну місію виконали легенди вітчизняного футболу − Олег Блохін та Володимир Мунтян, Стефан Решко та Євген Рудаков, Володимир Трошкін та Віктор Матвієнко…

Приємно, що вже доброю традицією стала участь у святкуванні Дня Футболу і нашої спортивної школи Коцюбинського, яка по праву є спортивним центром розвитку жіночого футзалу.
Наші юні дівчатка під керівництвом тренера Аліни Горобець провели показові виступи перед численною аудиторією.


ДЮСШ Коцюбинское, День футбола
Категорія: Спорт | Переглядів: 581 | Додав: Daygger | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]