Головна » 2010 » Серпень » 31 » Фронт Змін - ЙДЕ НА МІСЦЕВІ ВИБОРИ.
13:08
Фронт Змін - ЙДЕ НА МІСЦЕВІ ВИБОРИ.

Арсеній Яценюк закликав депутатів відновити право громадян обирати і бути обраними.

Будь-яка коаліція з чинною владою означатиме виключення з «Фронту Змін», - Арсеній Яценюк.


Партія «Фронт Змін» перебуває в опозиції. І якщо будь-яка фракція партії в місцевій раді будь-якого рівня піде на коаліцію з чинною владою, це означатиме виключення її депутатів із лав партії. Про це заявив лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк у понеділок в ефірі програми «Свобода слова» на ICTV. Він зазначив, що таке рішення було прийнято бюро партії.

За словами Арсенія Яценюка, партія – це інструмент досягнення поставлених цілей зі змін у країні, а також інструмент виховання нової управлінської політичної еліти. Наскільки ефективний цей інструмент, зазначив політик, залежить від того, як партія працює, кого виховує, кого висуває на виборах і хто за неї голосує.

Лідер «Фронту Змін» підкреслив, що фракції партії, які будуть сформовані в органах місцевого самоврядування після цих виборів, матимуть чітке бачення розвитку своїх регіонів. Саме над планами дій працювала партія з першого дня свого заснування. «На кожне рішення ми будемо пропонувати альтернативне рішення. Тому що потім, 2012 року за свою політичну позицію доведеться відповідати. І не тільки 2012 року, а й 2015-го», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Контакти "Фронту Змін" в Ірпінському регіоні :

Приймальня Ірпінського міського осередка громадської організації «ФРОНТ ЗМІН» працює щоденно з 9-00 до 19-00 (вихідний - неділя)

Наша адреса:
08200
м.Ірпінь вул. ІІІ-Інтернаціоналу, 105а

телефон/факс:+38(04497) 61-574
e-mail: irpin_front@ukr.net


Для нас важлива кожна думка – адже ніхто краще за Вас не знає, чим живе Ваше місто чи село, його проблеми, ніхто краще, ніж Ви, не розуміє, що треба зробити, щоб змінити ситуацію на краще. Тільки разом ми дамо ефективні відповіді на виклики нашого часу.



Категорія: Регіональні | Переглядів: 591 | Додав: alex-turik | Теги: фронт змін. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]