Головна » 2010 » Жовтень » 29 » «Фронт Змін» захистить усіх своїх кандидатів в депутати
01:35
«Фронт Змін» захистить усіх своїх кандидатів в депутати

Арсеній Яценюк заявляє, що «Фронт Змін» захистить усіх своїх кандидатів в депутати

Лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк закликає усіх кандидатів у депутати від партії не боятися адміністративного тиску і запевняє, що «Фронт Змін» зможе їх захистити.

«Ми майже пройшли виборчу кампанію. Сьогодні можна зробити з неї серйозні висновки. Перше, з чим ми зіткнулися, – це, звичайно, адміністративний тиск на місцях. І це не щось аморфне, це конкретні дії. Конкретні дії щодо наших кандидатів у депутати, конкретні дії стосовно до нашої партії», – підкреслив Арсеній Яценюк у четвер на прес-конференції в Хмельницькому.

За його словами, особливо цей тиск відчули на собі кандидати в депутати, які працюють у державному секторі: вчителі, лікарі: «Практично кожному кандидатові в депутати, який має великі шанси на перемогу в мажоритарному окрузі, телефонувало або керівництво райадміністрацій, або керівництво управління освіти чи охорони здоров’я з наполегливими проханнями зняти свою кандидатуру з виборів, в іншому разі – знімемо вас».

Арсеній Яценюк звернувся до всіх кандидатів у депутати від «Фронту Змін»: «Ніхто вас не звільнить із займаної посади. Тому що партія «Фронт Змін» зможе захистити кожного з вас. Для цього ми і створювали партію – щоб захищати і громаду загалом, і кожного окремого члена партії», – підкреслив він.




Категорія: Вибори 2010 | Переглядів: 711 | Додав: alex-turik | Теги: Фронт Змін | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]