Головна » 2011 » Листопад » 25 » Футбольний фестиваль в Ірпені, наші займають призові місця
18:27
Футбольний фестиваль в Ірпені, наші займають призові місця
Футбольний фестиваль в Ірпені
В Ірпінській ЗОШ №3 відбулося нагородження команд-переможців та призерів другого етапу фестивалю шкільного футболу «Футбольні надії Київщини». Спонсорську допомогу на проведення змагань надав депутат міської ради Дмитро Войцех.

Серед численних видів спорту, які поширені у системі фізичного виховання України, футбол посідає одне з провідних місць. Ця гра доступна, викликає багато яскравих емоцій, загартовує волю та характер, привчає гравців до колективних дій.

За словами директора Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи Володимира Тарасова, фестиваль «Футбольні надії Київщини» проводиться уже втретє. Його мета – залучення дітей до активних занять фізичною культурою, спортом, а також відбір талановитих хлопців до футбольної секції. Організаторами змагань з міні-футболу виступили міські відділи фізичної культури та спорту, освіти, ДЮСШ.

Урочистій миті вшанування кращих команд передували запеклі футбольні баталії на спортивних майданчиках. У цьому турнірі беруть участь учні 1-4 класів. Перший етап змагань проходив на шкільному рівні, другий – на міському. З десяти шкіл нашого регіону до фіналу вийшло по чотири команди з підгруп. У підгрупі 1-2 класів – команди із загальноосвітніх установ №№3, 5, 12 та 18, у підгрупі 3-4 класів – №№3, 12, 17 та 18.

Особливо яскравою виявилася фінальна частина змагань, де у драматичних поєдинках команди виборювали кубки турніру. На футбольному майданчику вирували справжні спортивні пристрасті, адже ніхто із суперників не хотів поступатися. Забитим у ворота м’ячам раділи не лише самі гравці, а й їхні тренери та уболівальники.

У підгрупі 1-2 класів переможцем стала команда Ірпінської ЗОШ №18, друге місце посіла команда ЗОШ №3, третє – ЗОШ №12. У підгрупі 3-4 класів перемогу святкувала ЗОШ №3, другою стала ЗОШ №12, третьою − ЗОШ №18. Переможці турніру в підгрупах захищатимуть честь міста на обласних зональних змаганнях у Бородянці.


Привітати дітей з футбольним святом та нагородити переможців і призерів кубками, медалями, грамотами та подарунками прибули депутати міської ради Дмитро Войцех та Олександр Маркушин, начальник відділу фізичної культури та спорту Андрій Страховський, начальник відділу освіти Ярослав Маляренко, директор Ірпінської ДЮСШ Володимир Тарасов. З чудовим танком на честь юних футбольних зірок виступили учасники студії сучасного естрадного танцю «Жардін де ля данс» (керівник Віолетта Кременчук).

− Наша спільна мета – залучити якомога більше дітей до занять спортом, адже у наш нелегкий час це зробити дуже важко, − наголосив депутат міської ради, начальник відділу фізичної культури та спорту Андрій Страховський.
− Я дуже люблю дітей, переживаю за майбутнє юного покоління нашого регіону, − зазначив спонсор змагань, депутат міської ради Дмитро Войцех. − Тому беру участь фактично в усіх заходах, які пов’язані з розвитком дитячого спорту, реалізацією творчих здібностей молоді. Я в душі радію, що такі заходи приносять велике задоволення дітям. Спільними зусиллями ми і надалі будемо плекати майбутніх чемпіонів, творчих особистостей, які прославлятимуть наш рідний край, свою країну.


Ігор Швець
www.bucha.com.ua

Категорія: Спорт | Переглядів: 436 | Додав: Daygger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]