Головна » 2010 » Червень » 18 » Ірпеню є ким пишатися!
10:44
Ірпеню є ким пишатися!
Травневого сонячного дня освітяни зібралися на традиційне свято «Освіта Ірпеня – 2010», щоб вшанувати кращих із кращих ірпінських школярів та їхніх педагогів-наставників: олімпійців і науковців, юних художників і письменників-початківців, майбутніх журналістів і спортсменів, талановитих співаків і танцюристів, які прославляли Приірпіння не лише на теренах Київщини, а й цілої України. Цьогорічний фестиваль міг би впевнено змагатися з телевізійними шоу-проектами «Найрозумніший» чи «Україна має талант», адже цього дня було презентовано результати творчих здобутків понад 150 переможців, призерів, лауреатів, дипломантів та учасників різних форумів, змагань та конкурсів, відкрито нові імена юних вихованців ірпінських навчальних закладів, їхніх педагогів, які долучилися до справи примноження слави Ірпеня як міста високого рівня освіти.

Зустрічали освітян музичні акорди духового оркестру «Фанфари» Центру творчості дітей та юнацтва, лауреата обласного конкурсу духових оркестрів Київщини (керівник – Леонід Мальчевський).

Чарівні ведучі Катерина Філобоченко та Ярослав Левченко, учні Ірпінської загальноосвітньої школи №13, представили гостей та організаторів, меценатів і спонсорів: І.М.Михайлишина, заступника міського голови, В.І.Туташинського, начальника відділу освіти, Н.О.Шкарпітко, директора Науково-методичного центру, Ю.В.Автанділова, голову Ірпінської первинної організації «Партія регіонів», Ю.І.Прилипка, депутата Ірпінської міської ради, Г.І.Черкасова, голову профспілки працівників освіти, представників селищних рад Гостомеля, Ворзеля та Коцюбинського, начальників відділів і служб міської ради.

Ніна Олексіївна Шкарпітко оголосила переможців у восьми номінаціях, зокрема: «Учень року», «Олімпієць року», «Науковець року», «Переможець конкурсів – І місце», «Переможці спортивних змагань – 2010», «Лауреати конкурсів – ІІ та ІІІ місця», «Команда року», «Педагог року», яким були вручені відповідні нагороди, грошові премії та сувенірні медалі «За високі досягнення». Василь Іванович Туташинський побажав педагогам міста, щоби у новому навчальному році оптимізм ніколи не покидав їх, а те добре, мудре, вічне, яке вони щодня сіють, проростало у душах вихованців і давало рясні сходи на життєвій ниві.

Найобдарованішим, найталановитішим, найсумліннішим учням у номінації «Учень року» – Катерині Цяпкало (учениця СЗШ №12) та Артуру Гусейнову (учень ЗШ №3), котрі з успіхом опановують лінгвістику та хімію – ірпінський очільник О.В.Бондар призначив стипендію міського голови, а Ю.В.Автанділов вручив грошову нагороду у розмірі 500 гривень.

Також нагороджено вчителів, які підготували юних «зірок» освітнього простору. І за працю, терпіння і наполегливість міська влада висловила педагогам щиру подяку і побажала досягнення нових висот у вихованні юних обдарувань.

Нинішні нагороджені представляли своє мистецтво, знання та вміння в області та Україні, де ставали лауреатами обласних і всеукраїнських олімпіад і змагань, конкурсів і фестивалів та займали призові місця. Крім того, юні співаки та танцюристи — постійні учасники міських святкових заходів та концертів. І цього разу в актовій залі Центрального будинку культури відбувся великий концерт юних талантів.

Приємно відзначити високий рівень майстерності художніх номерів, зокрема, виступ Катерини Філобоченко та Ярослава Левченко, учнів ЗШ №13, учасників хореографічної студії СЗШ №2 «Темпеста-денс» (керівник Анна Шоха), танцювальний колектив «Серпантин» (ДНЗ №13 «Сонечко»), танцювальні ансамблі «Україночки малі» (ДНЗ №22 «Казка») та «Веселушки» (ДНЗ №12 «Радість»), Богдана Тищенка, учня ЗШ №5, Анастасії Воровченко, учениці ЗШ №17, Владислава Скрипника, учня Навчально-виховного об’єднання «Освіта», Варвари Дорошенко та Владлени Момот, учениць Коцюбинського гуманітарного ліцею, Андрія Симонова, вихованця ДНЗ №22.

Свято «Освіта Ірпеня – 2010» вдалося на славу. Освітяни ще раз підтвердили, що Ірпеню є ким пишатися, тут виховується мудре та творче майбутнє нашого краю.
 

Людмила ГОРБАТА
Категорія: Освіта | Переглядів: 637 | Додав: Daygger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]