Как и кто Пытался вас подкупить на Выборах 2010?
|
|
|
|
Марина | Дата: Вівторок, 05.10.2010, 02:46 | Сообщение # 1 |
| Как и кто Пытался вас подкупить на Выборах 2010
|
|
| |
Гость | Дата: Середа, 06.10.2010, 11:33 | Сообщение # 2 |
| Кредісов думає, що купить всіх коцюбинчан, але ми ж не ідіоти, щоб брати гроші у корупціонера, який розкрадав землі Міністерства оборони! Сьогодні є дві достойні кандидатури: Єрьоменко і Жарков. Садовський на вибори не піде!
|
|
| |
Гость | Дата: Середа, 13.10.2010, 15:17 | Сообщение # 3 |
| "Кандидат", а не "Кандедат":)))
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 14.10.2010, 09:37 | Сообщение # 4 |
| подкупом занемаются два кандидата это Гарасюта и Кредисов но у Кредисова бюджет побольше да и занемаются профи.
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 14.10.2010, 17:29 | Сообщение # 5 |
| [quote=Гость]Сьогодні є дві достойні кандидатури: Єрьоменко і Жарков[/quote] Какой Жарков? Какой Еременко? Жарков - это Садовский. Еременко - это Мирослава Свистович.
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 14.10.2010, 20:35 | Сообщение # 6 |
| Я буду голосовать за Кредисова.Пора менять власть, которая себя не оправдала!
|
|
| |
Гость | Дата: П'ятниця, 15.10.2010, 01:20 | Сообщение # 7 |
| Я буду голосовать за Кредисова.Пора менять власть, которая себя не оправдала! сообщение отправлено с Штаба В.А. Кредисова ул. Пономарьова. Ты пропишись сначала в Коцюбинском, а потом бубещь голосовать.
|
|
| |
Гость | Дата: Субота, 23.10.2010, 18:01 | Сообщение # 8 |
| Я і вся моя родина голосуватимемо за Володимира Жаркова - він єдиний гідний кандидат, і в нього є команда! Садовському пора тікати з України!
|
|
| |
Гость | Дата: Субота, 23.10.2010, 22:12 | Сообщение # 9 |
| Жарков - мелкий воришка, Садовский - крупный. Вот и вся разница.
|
|
| |
Гость | Дата: Понеділок, 25.10.2010, 17:41 | Сообщение # 10 |
| господи скільки негативу. Люди схаменіться.Ви хоча б поговорили з тими кандидатами в мери. Жарков взагалі на люди не являється, Гарасюта -2 слова не може скласти, щоб висловитися,Садовський може, але говорить на рівні ПТУшника,розуму там не багато. Кредісов-говорити вміє і людям подобається і явно з головою все в порядку.Нормальний дорослий дядько. На зустріч з людьми приходили його батьки, щось вони мені не подібні на аферистів і злодіїв. Не скажу що все зрозуміло, але хочется змін.
|
|
| |
Гость | Дата: Вівторок, 26.10.2010, 14:00 | Сообщение # 11 |
| Жарков кожного дня проводить зустрічі з односельцями, пропоную щоб вони "вивісили" на своєму сайті - http://ridnekotsubynske.org.ua/, графік зустрічей, хоча це можна було зробити ще раніше.
|
|
| |
Гость | Дата: Вівторок, 14.12.2010, 00:59 | Сообщение # 12 |
| Кредисов - настоящий мудак, который думал, что подкупит избирателей Садовского и Жаркова. Но он обычный воришка с минобороны при прищавом презике.
|
|
| |