Головна » 2008 » Грудень » 21 » Бий своїх, щоб чужі боялися.
21:57
Бий своїх, щоб чужі боялися.
  Сьогоднішній матч між двома коцюбинськими командами можна назвати саме так.  Звичайно, "Біличі-2" мали б зіграти краще..., але... але...
   Мабудь, їм все таки не вистачило того професійного і життєвого досвіду, який є у їхніх опонентів. Адже, кожен гравець команди - це історична постать у коцюбинському спорті.  І Варениця Євген, і Пилипенко Олександр, і Ємченко Святослав, і Форостюк Руслан, і Янусь Леонід - це люди, які формують імідж коцюбинського футзалу як в регіоні, так і в Україні.  Крім того, у нинішньому сезоні значно покращала гра у Стельмащука Олексія, більш раціональним, виваженим на майданчику виглядає Бавзенюк Сергій.

    Тому молоді треба ще багато працювати над собою.  Але у них є і перевага... - у них все ще попереду.  Дочекаємося першого туру ІІ кола чемпіонату, який дасть відповідь на питання, чи закономірна ця поразка, а особливо її рахунок.
Переглядів: 821 | Додав: ВПШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
22.12.2008
1. Алина (alina_gorobets) [Материал]
хорошо написано а , главное, это , действительно, так и есть. Беличи-1 сильная опытная команда. будем надеяться ,что Беличи-2, сделают правельные выводы с этого поражения и ещё с большим усердиям будут тренироваться и более отвественней относиться к выступам своей команды. удачки вам.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]