Головна » 2009 » Січень » 24 » ФАВОРИТ у Київській футзальній Прем'єр лізі.
23:55
ФАВОРИТ у Київській футзальній Прем'єр лізі.
    26 січня 2009 року стане історичним днем в історії футзальної команди ДЮСШ "Фаворит". Вперше вона візьме участь у повномаштабному футзальному турнірі за межами Ірпінського регіону.
    Завдяки зусиллям Президента Асоціації жіночого футзалу Приірпіння Колока В.В., та керівництва Екіпірувального центру "Фабрика Футболу", чоловічий футзал Коцюбинського робить першу спробу заявити про себе на великій спортивній арені. Адже участь у таких змаганнях є дуже відповідальним моментом. До цього часу наше невеличке селище у великому спорті представляли лише "Біличанка-НПУ" та окремі видатні спортсмени - Варениця Євген, Пилипенко Олександр, Ємченко Вячеслав та інші.
     Вони виступали і виступають на досить високому Всеукраїнському та Міжнародному рівні, але за іногородні команди.  Попереднє покоління молодих спортсменів також розійшлося у пошуках кращої спортивної долі, виступаючи за київські команди "Метробуд", "Master Market" та інші. Це Лісовий Олексій, Бавзенюк Сергій,  Горовий Михайло, Стельмащук Олексій, Бойко Сергій. Янусь Леонід, Гаман Анатолій та інші.

        І от настав момент, коли Коцюбинське буде представлене на престижних футзальних змаганнях  власною чоловічою командою. Молоді хлопці систематично і старанно готувалися до цього старту, провели навчально-тренувальний збір (правда без коштів), керівництво частоково знайшло спонсорів (які частково заплатили внесок і надали ігрову форму). Інші витрати несуть їхні батьки. 
        Як би там не було, але всі вони хочуть гідно представити селище на цих престижних змаганнях і потребують ВАШОЇ  ПІДТРИМКИ !!!!
        Запрошуємо всіх на матчі наших зесляків і землячок, які пройдуть 26 січня 2009 року в спортивному комплексі НТУ "КПІ".

В цей день також грає "Біличанка - НПУ".Спочатку грають дівчата, а потім хлопці.
 Початок матчів 19.00 та 19.45

Категорія: Спорт | Переглядів: 766 | Додав: ВПШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
24.01.2009
3. Роман Алибабаевич де Соуза Ферейра (Romario) [Материал]
о, скорее всего буду присутствовать biggrin
с тренеровками, наверно, прийдеться повременить

24.01.2009
2. Дмитрій (Daygger) [Материал]
Біличанка також грає в цей день о 19:00 з командою ПСП.

24.01.2009
1. Роман Алибабаевич де Соуза Ферейра (Romario) [Материал]
так Беличанка тоже 26 числа играет? 2-й тур?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]