Головна » 2009 » Січень » 24 » 7 тур Першості Ірпінського регіону серед чоловічих команд 2008-2009 років
00:07
7 тур Першості Ірпінського регіону серед чоловічих команд 2008-2009 років
                 
            У 7 турі Першості Ірпінського регіону з футзалу серед чоловіків команда "Біличі-2" зустрінеться з представником Ірпеня - командою "Промінь". Це дуже потужна по футзальному грамотна і досвідчена команда, у якої є свій почерк і малюнок гри.  У першому колі змагань наші земляки поступилися "Променю" 1 - 8.  Тому у неділю 25 січня команда прагнутиме реабілітуватися перед уболівальниками за ту прикру поразку.
       Тренерський склад команди не може розраховувати на одного з провідних гравців Матвійчука Павла, який на тренуванні пошкодив коліно. За попередніми висновками, на відновлення потрібно не менше трьох чотирьох днів. Всі інші гравці у строю. У порівнянні з першим колом тренер команди провів ротацію складу. були дозаявлені такі гравці як Мосейюк Віктор, Концеба Павло та Концеба Максим. наскільки їм вдасться посили гру команди покаже час.
       Орієнтовний склад команди "Біличі-2":

Воротарі: Григор'єв Олександр, Медвідь Геннадій.
Польові гравці: Саченко Богдан, Налбандян Едуард, Мосейюк Віктор, Колібаба Юрій, Стасюк Вадим, Тріщ Павло, Приходько Максим, Концеба Максим, Концеба Павло, Галицький Олександр.
Остаточно тренерський склад визначиться зі складом у день матчу.

Гра відбудеться 25 січня 2009 року в Спортивному залі СЗОШ № 12 м. Ірпеня. Початок гри о 12.00.
Категорія: Спорт | Переглядів: 646 | Додав: ВПШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
24.01.2009
1. Роман Алибабаевич де Соуза Ферейра (Romario) [Материал]
"Це дуже потужна по футзальному грамотна і досвідчена команда"... biggrin ого какую нам характеристику дают....завтра увидите насколько мы "потужни и грамотные" ....
мы после НГ "мертвые", стоячие! angry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]