Головна » 2009 » Січень » 25 » Доовгоочікуваний бій
17:09
Доовгоочікуваний бій
ФК "Промінь" - "Біличі-2"           4:2
Останнім часом команда "Біличі - 2" перебувала в очікуванні цієї гри з ФК "Променінь". Після низчівної поразки 8:1 команда провила потужну підготовку до матчу. Як виявилось це пішло на користь команді та кожному гравцю зокрема. Початок зустрічі показав, що команда готова боротись і є що противопоставити тактично і технічно опонентам. З початку було видно запал з яким вийшла команда на гру і перші хвилини це підтвердили коли "Промінь" пропускає перший гол. Але не довелось довго очікувати відповіді від суперників, вже на розіграші м"яча влучний удар гравця "Променя" уразив ворота коцюбинчан. Відрузу відчулось хвилування тренера за команду в особливості за воротаря, оскільки Червоний О.В досить освідьченний у воротарській справі. Цей гол підштовхнув "Біличі - 2", і з гарного кидка Григорьєва Олександра Галицький чітко приймає цей м"яч і рахунок гри встановлюється на користь "Білич - 2". В результаті боротьби в першому таймі був вилучений гравець основи Саченко Богдан, який складав основу оборони команди. Після вилучення посліудували хвилини напруженої боротьби в меншенстві, завдяки досвіду залишившихся на полі гравців команда змогла стримати натиск суперника і гідно відстояти ці хвилини. На перерву команди пішли з рахунком 2:2, звичайно це не втішало жодної команди. Другий тайм був теж дуже цікавий та напружений, але нашій команді постійно чогось не вистачало іноді влучності, а інколи й вдачи. На протязі всього другого тайму командами було показано чимало гарних ігрових моментів. В остаточному результаті нащі односельчани поступились з рахунком 4:2.
Категорія: Спорт | Переглядів: 717 | Додав: Daygger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
25.01.2009
1. Олександр (ВПШ) [Материал]
Хотілося відзначити всю команду, яка зуміла показати досить змістовну гру. Ну а результат - він обов'яково прийде. У це потрібно вірити, і робити для цього все необхідне. Кожен спортсмен повинен віддіти всі сили задля перемоги, і вона обов'язково прийде. Попереду ще три тури чемпіонату і треба боротися за результат. Якщо команда могла протягом трьох перших турів зберігати за собою друге місце, то вона обов'язково повинна проявити характер.
Усім хлопцям велике спасибі за цю гру. Ну і звичайно велика вдячність нечисленим уболівальникам, що приїхали підтримати команду.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]