Головна » 2009 » Січень » 26 » Стартова перемога далася важко.
22:52
Стартова перемога далася важко.

       26 січня 2009 року команда смт. Коцюбинське "Фаворит" взяла старт у Футзальній Прем'єр Лізі. Цей довгоочікуваний початок став успішним для молодих спортсменів з Коцюбинського.  Команді протистояла учасниця першого турніру "SimCorp".  Початок гри був дуже обнадійливим - хлопці прибрали ініціативу до своїх рук і почали методично розхитувати оборону суперника.  Однак призвичаїтися до умов майданчика було дуже складно, адже більшість з футболістів команди не тільки не грали у таких залах, а й навіть не бували у них. Велетенський спорткомплекс НТУ "КПІ"  вражав своїми розміром, що в певній мірі вплинуло на якість гри.
       Крім того, більшість хлопців у неділю провело наднапружений матч у Чемпіонаті Ірпінського регіону, що теж далося взнаки.  Тим не менше,  2 голи було забито протягом перших 10 хвилин гри. Однак при цьому наші земляки примудрилися зробити дві помилки і пропустити два м'ячі у свої ворота.  Все ж таки перший тайм закінчився на користь  "Фавориту" 4 - 2.  А ось у другому таймі, "Фаворит" хоч і контролював гру, але наражався на разючі контратаки суперника.  Тим не менше, при рахунку 5 - 5, команда зуміла забити шостий гол і втримати перемогу. У цьому матчі свої гладеаторські якості продемонстрували Матвійчук Павло та Галицький Олександр.
      Хочеться відзначити всю команду, яка віддала всі сили задля перемоги у своєму Прем'єроному матчі на такому високому рівні.
      Від імені команди висловлюємо щиру вдячність уболівальникам, які у такий пізній час приїхали підтримати команду.  Впевнені, що це надихне хлопців на подальшу боротьбу у змаганнях.

Склад переможців:
1. Григор'єв Олександр
2. Загоруйко Вячеслав
3. Налбандян Едуард к.
4. Саченко Богдан
5. Матвійчук Павло
6. Мосейюк Віктор
7. Колібаба Юрій
8. Шевчук Олексій
9. Галицький Олександр
10.Концеба Максим
11. Концеба Павло

 
ВІТАЄМО  ПЕРЕМОЖЦІВ!!!!



 Команда "Фаворит" висловлює щиру вдячнісь офіційному партнеру  "Екіпірувальному центру "Фабрика Футбола" (директор Ростислав Броншваль)



та особисто директору будівельної компанії "САКРА ГРАД" Шевчуку Максиму Петровичу  за надану благодійну допомогу для участі у змаганнях.
 


Категорія: Спорт | Переглядів: 768 | Додав: Daygger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
27.01.2009
1. Роман Алибабаевич де Соуза Ферейра (Romario) [Материал]
"САКРА ГРАД"))) Шевчук Максим Петрович - отец моего одногрупника))) biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]