Головна » 2010 » Листопад » 04

На зустрічі із керівниками організацій, які працюють в цьому напрямі у місті Києві та Київській області, Ольга Бургай, як і обіцяла, підняла питання щодо впровадження профілактичних програм у Коцюбинському.

"Зустріч відбулася. Я розповіла про селище Коцюбинське. Дві організації виявили бажання працювати у вас. У Коцюбинському є поселення в’язнів. Одна організація планує поїхати й оцінити ситуацію на місці. Спочатку треба зрозуміти, скільки споживачів наркотиків, яка там традиція споживання. Розпочинати треба саме звідти. Далі необхідно налагодити співпрацю, як я і казала, з місцевою владою, медичними закладами, населенням,” – повідомляє редакції Ольга Буграй.

"Ми вам дуже вдячні, що ви небайдужі. Якщо ще й підтримка з вашого боку буде, то програма запрацює гарантовано. Але потрібно розуміти, що це справа не одного дня,” – додає вона.

... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: Daygger | Дата: 04.11.2010 | Коментарі (2)

Журналіст не пише від імені свого "я”. Сьогодні в статті зроблю це вперше, оскільки за мене проголосувало понад 60 % виборців і тепер моє "я” – це "ми” – голос маленької громади. Інші представники нашої команди не пройшли. Я знаю, чому виборці настільки різні й кому це вигідно.

Оскільки прокуратура виявилася нерезультативним захисником інтересів держави й неефективно захищає ліс поблизу Коцюбинського від винищення, оскільки суди оцінюють докази у справі за кілька секунд й судді на камеру називають їх "брєднями”, оскільки порядок в селищі наводиться виключно за місяць до виборів прискореними темпами, то ми вирішили стати депутатами селищної ради.

Нас було десятеро. Але пройшла лише я одна.Протягом передвиборчої кампанії всі дотримувались виключно євро ... Читати далі »

Категорія: Вибори 2010 | Переглядів: 1084 | Додав: Daygger | Дата: 04.11.2010 | Коментарі (8)