Головна » 2011 » Лютий » 16
В Україні почав роботу інтернет-ресурс для школярів Shkola.ua за підтримки Міністерства освіти й науки, молоді та спорту України.

"Робота нашого порталу, безумовно, направлена на виховання культури, використання сучасних інформаційних технологій… даний ресурс надає учневі можливість опанувати навчальний матеріал самостійно", - сказала головний редактор сайту Наталя Переверзьєва, відзначивши, що проект є некомерційним і соціальним.

Сайт пропонує електронну бібліотеку шкільних підручників, інтерактивні онлайн уроки, реферати, розв'язники, контакти українських шкіл. Для випускників шкіл на сайті надані приклади тестових завдань і контакти українських ВНЗ.

Крім того, на порталі розміщена нормативно-правова база у сфері серед ... Читати далі »
Категорія: Освіта | Переглядів: 787 | Додав: Daygger | Дата: 16.02.2011 | Коментарі (0)

Один із найбільших інтернет-провайдерів Ірпінського регіону «BEST» працює на ринку послуг уже 9 років. Про успішність роботи свідчить 10 тисяч абонентів, які є постійними клієнтами компанії та активне залучення нових споживачів.

Що цікавого сьогодні може запропонувати «BEST» людям, які акції проводить та які проекти будуть реалізовані у містах і селищах Приірпіння – розповідає директор компанії Олексій Зіневич.

- Олексію, ваша компанія з кожним роком стрімко розвивається – споживачів радує і якість послуг і швидкість Інтернету. І, мабуть, Ірпінський регіон уже затісний для реалізації всіх задумів. Які нові території зараз «підкорюєте»?
- Ми досить вдало стартували у селищі Коцюбинському. Територіально це ближче до Києва, тому й конкуренція там вища, але на ... Читати далі »
Переглядів: 583 | Додав: Daygger | Дата: 16.02.2011 | Коментарі (0)

Як і повідомляла редакція, у грудні проти Нового Року голова найбільшої парламентської фракції Партії Регіонів Олександр Єфремов після зустрічі з парламентськими журналістами написав депутатське звернення до Генерального прокурора Віктора Пшонки щодо ситуації з відведенням лісу у приватну власність.

Редакція отримала згоду від народного депутата на оприлюднення тексту документа.

До додатку листа увійшли документи, зібрані журнаілстами в ході їхніх розслідувань.

Зокрема Олександр Єфремов пообіцяв редакції надати відповідь Генерального прокурора України на його звернення, щойно він її отримає.

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ

ЄФРЕМОВ   ... Читати далі »

Переглядів: 667 | Додав: Daygger | Дата: 16.02.2011 | Коментарі (0)

Депутати після засідання комісії, яка досліджує обґрунтованість тарифів на опалення, вирішили поцікавитися тарифами на водопостачання та водовідведення.

"Попередній раз тарифи на воду піднімали 1 травня 2008 року. Цього разу дотримана вся процедура. Виконком селищної ради розглядав і інспекція по контролю за цінами. Місяць на оприлюднення був. Друкували й в "Ірпінському віснику” й в "Коцюбинському віснику” –  пояснює процедуру затвердження тарифів на воду економіст УККГ "Біличі” Неля Рижук.

Із слів фахівця випливає, що ці тарифи подавали на затвердження ще в листопаді 2009 року.

"Електроенергія здорожчала вже на 16 %. Мінімальна заробітна платня була 869 гривень. Сьогодні 941 гривня. Згідно законодавства, ми не маємо права не піднімати,” – додає економіст.

УЖКГ "Біличі” надало розрахунки такого тарифу для ... Читати далі »

Переглядів: 657 | Додав: Daygger | Дата: 16.02.2011 | Коментарі (0)