Головна » 2011 » Лютий » 16 » В Україні з'явився інтернет-портал для школярів Shkola.ua
22:34
В Україні з'явився інтернет-портал для школярів Shkola.ua
В Україні почав роботу інтернет-ресурс для школярів Shkola.ua за підтримки Міністерства освіти й науки, молоді та спорту України.

"Робота нашого порталу, безумовно, направлена на виховання культури, використання сучасних інформаційних технологій… даний ресурс надає учневі можливість опанувати навчальний матеріал самостійно", - сказала головний редактор сайту Наталя Переверзьєва, відзначивши, що проект є некомерційним і соціальним.

Сайт пропонує електронну бібліотеку шкільних підручників, інтерактивні онлайн уроки, реферати, розв'язники, контакти українських шкіл. Для випускників шкіл на сайті надані приклади тестових завдань і контакти українських ВНЗ.

Крім того, на порталі розміщена нормативно-правова база у сфері середньої освіти і рубрика методичної і навчальної літератури для вчителів. Інтернет ресурс також пропонує новини, які освітлюють події у сфері освіти.

За словами творців проекту, вони мають намір розширити його і на студентську аудиторію, а генеральний директор "Мистецького арсеналу" Наталія Заболотна висловила надію на створення спільних проектів з Shkola.ua.


www.shkola.ua 



Категорія: Освіта | Переглядів: 784 | Додав: Daygger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]