Головна » 2012 » Лютий » 17
Інакше як дикунством, випадок, що трапився 14 лютого в приміщенні Ірпінської міської ради назвати неможливо.

Опозиційний депутат ради, від ВО «Свобода», пан Богдан Мельничук зайшов до секретаря ради Білецького, щоб дізнатися про долю своїх депутатських запитів.

Уточнимо – в розпал робочого дня до посадової особи ради зайшов законно обраний депутат, який діє від імені виборців. За ВО «Свобода» віддали голоси більше як півтори тисячі мешканців міста і ще, майже стільки ж, голосів було вкрадено під час підрахунку, що доведено документально.

Але замість відповіді на свої запитання, депутат почув нецензурну лайку.

У присутності ще двох свідків, секретар ради «тикав» майже вдвічі старшому за себе депутату, обзивав принизливими словами, матюкав та «материв».

Одне слово, застосував весь свій багатющий багаж, здобутий під час навчання в податковій академії Петра Мельника, та служби у податковій міліції.

Таку лексику ч ... Читати далі »
Категорія: Регіональні | Переглядів: 683 | Додав: Daygger | Дата: 17.02.2012 | Коментарі (5)

Остання державна таємниця Ірпеня. Під такою назвою нещодавно з’явилася стаття на одному з регіональних сайтів Приірпіння. Причиною стали «закриті» міським головою Ірпеня Володимиром Скаржинським списки тих, хто отримав державну соціальну допомогу в місті Ірпені протягом останнього року. Як виявилося, питання дуже актуальне серед місцевого населення, адже тих, хто терміново потребує такої допомоги – багато. А от хто її отримує – велика таємниця. Аби повідомлення не загубилося у вирі щоденного інформаційного потоку, цитуємо ще раз основні моменти раніше описаної  проблеми, а також ситуацію коментує депутат Ірпінської міської ради Богдан Мельничук, який і був ініціатором оприлюднення доволі цікавої теми:

«15 листопада 2011 року опозиційний депутат Ірпінської міської ради від ВО «Свобода» Богдан Мельничук звернувся до міського голови п. Скаржинського з депутатським зверненням, щодо надання списків громадян, які з 15.11.2010 по 15.11.2011 р.р. отримали державну соціальну ... Читати далі »
Категорія: Регіональні | Переглядів: 670 | Додав: Daygger | Дата: 17.02.2012 | Коментарі (4)