Головна » 2012 » Лютий » 17 » Дикунство в стінах Ірпінської міськради!!!
17:07
Дикунство в стінах Ірпінської міськради!!!
Інакше як дикунством, випадок, що трапився 14 лютого в приміщенні Ірпінської міської ради назвати неможливо.

Опозиційний депутат ради, від ВО «Свобода», пан Богдан Мельничук зайшов до секретаря ради Білецького, щоб дізнатися про долю своїх депутатських запитів.

Уточнимо – в розпал робочого дня до посадової особи ради зайшов законно обраний депутат, який діє від імені виборців. За ВО «Свобода» віддали голоси більше як півтори тисячі мешканців міста і ще, майже стільки ж, голосів було вкрадено під час підрахунку, що доведено документально.

Але замість відповіді на свої запитання, депутат почув нецензурну лайку.

У присутності ще двох свідків, секретар ради «тикав» майже вдвічі старшому за себе депутату, обзивав принизливими словами, матюкав та «материв».

Одне слово, застосував весь свій багатющий багаж, здобутий під час навчання в податковій академії Петра Мельника, та служби у податковій міліції.

Таку лексику чомусь часто називають «базарною», хоча на Ірпіньському базарі, за багато років, мені нічого подібного почути не вдалося. Хіба що в російських серіалах на бандитську тематику, але й там, після першої букви, завжди звучить цнотливе пищання.

Жодного «пищика», як ви розумієте, в секретарському кабінеті Ірпеня не передбачено, тому розлоге матюччя вільно котилося владними кабінетами та коридорами, як символ «високої» політичної культури та чуйного ставлення до потреб виборців партії Регіонів з лав якої і був делегований у високе секретарське крісло Білецький ( вибачте, але рука не піднімається постави ти перед цим прізвищем високоповажне «пан»).

Звичайно ж, свободівець звернувся зі скаргою до міського голови та комісії Ірпінської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, дотримання законності та правопорядку. Але навряд чи це щось змінить. Хіба що, про людське око, покивають пальчиком знавцю ненормативної лексики, мовляв: ну-ну-ну, пустун, не роби більше так!

Його попередницю у цьому кріслі взагалі б мали віддати під слідство за всі «старання» на ниві розбазарювання громадського добра, але лише «понизили» до посади радника міського голови. А тут, всього лише, матюкнув якогось «бандерівця»! Не один з ірпінських Регіонів мріє це зробити. Адже ж діяльність опозиційного депутата Богдана Мельничука давно вже стала «кісткою в горлі» злодійкуватим «регіоналам».

Завдяки його принциповій позиції зірвано не одну протизаконну «оборудку» з міським добром, а через пресу стали відомими громадськості плани про знищення лісу довкола міста, будівництву заводу по переробці мазуту, розкраданню квартир черговиків та багато іншого. Так що цей «дикий» випадок у стінах секретарського кабінету став свідченням того, що й один у полі воїн, якщо він віддано працює не на свою кишеню, а на благо громади, яка обрала його своїм депутатом.

Пресова служба ІМО ВО «Свобода»
Категорія: Регіональні | Переглядів: 681 | Додав: Daygger | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 5
03.03.2012
5. Kent@ [Материал]
Нормальный мер. Ничего плохого я не слышал. Ето Вас пусть всех уволят с роботы. Пусть Бог Вам в етом поможет!

28.02.2012
Скаржинського та його радника Ольгу Романівну - ГЕТЬ! angry

28.02.2012
3. Luba [Материал]
Геть мера, з його посади, та його замів!

19.02.2012
2. Іван [Материал]
Коли Ольгу Романівну Олійнич(екс-секретар ради) зловили на махінаціях з землею, Скаржинський її "показав" призначивши своїм радником та восьмим членом земельної комісії! Висновки робіть самі!!!

17.02.2012
1. Сашко [Материал]
оля романовна(предшественница теперешнего секретаря) также была не подарок-очень похожа по стилю на помошницу космоса мадам кильчицкую! что та хамка, что и этот хамло!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]