Головна » 2012 » Квітень » 13
  Двадцять восьма сесія  6 скликання  Ірпінської міської ради, яку чекали понад два місяці і яка мала відбутися 12 квітня, не відбулася!  Цього разу її довелося відмінити  через те, що на неї не з"явилася більшість депутатів, членів "ПР". Що ж стало причиною масової неявки народних обранців?
 
  Чи то невідома хвороба підкосила слуг народу, чи то підготовка до найбільшого народного свята Пасхи змусила депутатів роз"їхатися по домівках, але сесія, на яку з нетерпінням очікувала громада, не відбулася.   На порядку денному цієї сесії мали розглянути 267 питань! Як пояснив міський голова В.Д. Скаржинський "сесія відміняється через те, що немає необхідного кворуму". Звісно, шкода, що сесію довелося відмінити, адже на її порядок денний виносилося стільки важливих питань! Залишилися без розгляду і депутатські запити, і питання відділу економ ... Читати далі »
Категорія: Регіональні | Переглядів: 771 | Додав: Daygger | Дата: 13.04.2012 | Коментарі (8)

В усіх християн східного обряду у чистий четвер існують певні традиції, як і наступного дня у страсну п’ятницю. Ірпінського міського голову, точніше його опудало, у четвер на страсному тижні мешканці Ірпеня очищали вогнем, а от наступний день, за іронією долі, став для Володимира Скаржинського справжньою п’ятницею 13.

Свавілля ірпінського голови у п’ятницю 13 квітня розглядалося на сесії Верховної Ради.  Причина – сфальсифіковані ірпінським мером рішення ірпінської міської ради, зокрема щодо наданням земельних ділянок для будівництва житлових будинків на Братській могилі загиблих під час Великої Вітчизняної Війни солдат і Монумента Невідомому солдатові в м. Ірпінь.

На розі вул. Натана Рибака та вул. Героїв є парк з пам’ятником загиблим воїнам Великої Вітчизняної Війни. Рішенням Ірпінської міської ради від 20 березня 2008 року № 1510-42-V парку було надано статус паркової зони і названо «Сквер загиблим воїнам 1941-1945 рр.».

Законом України № 3159 - VI ... Читати далі »
Переглядів: 760 | Додав: Daygger | Дата: 13.04.2012 | Коментарі (1)