Головна » 2010 » Серпень » 13 » Депутати Коцюбинського відмовилися створити природний парк
13:30
Депутати Коцюбинського відмовилися створити природний парк
11 серпня, у смт. Коцюбинське Київського області проходила сесія місцевої ради, на розляд якої депутат Коцюбинської селищної ради Володимир Жарков виніс питання про надання Коцюбинському лісу статусу природного заповідника, що охороняється державою. Однак, на прохання селищного голови Вадима Садовського депутати відмовилися підтримати ініціативу Володимира Жаркова. Сесія відбувалася у закритому режимі, оскільки місцеві обранці заборонили журналістам бути присутніми на засіданні.

Володимир Жарков, який очолює Соціальну ініціативу «Рідне Коцюбинське», ініціював створення природного заповідника, оскільки селищний голова Коцюбинського Вадим Садовський планує найближчим часом роздати понад 4000 гектарів лісу київським комерційним структурам.

Проте депутати Коцюбинської селищної ради відмовилися підтримати ініціативу Володимира Жаркова і не винесли це питання на обговорення.

На засідання намагалася потрапити журналістка місцевої газети «Рідне Коцюбинське», проте не була допущена навіть до обговорення порядку денного. Рішення про надання засіданню статусу закритого було прийнято майже одноголосно. Депутати одностайно вирішили, що краще взагалі не давати людям інформації.

Нагадаємо, що раніше депутат Коцюбинської селищної ради Володимир Жарков виступив на захист коцюбинського лісу, а також ініціював проведення місцевого референдуму щодо надання Коцюбинському статусу міста обласного підпорядкування.

Категорія: Проблема лісу | Переглядів: 752 | Додав: Daygger | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
22.09.2010
5. Юлія [Материал]
І взагалі....... жизнь -театр,а люди в ней актери.....

(Садовський відкрито підкупає у всіх на очах ,що називається втупую.......(і хай там що.... всерівно за мене підуть,бо у людей доляри-доляри шуршать навіть сняться......

Кредісов начебто має бабло,але ніяк не вписується у місцевий колорит.....зокрема має декілька "малесеньких інтересів.".........
Жарков.....от чесно,хотілось би повірити...але,ніяк......технич. кандидат.......Сел.ради...
Єременко.... ну ..... я особисто з ним не спілкуюсь,бо занадто амбіційна і пихата людина.... але... він точно не з упряжки сел.ради і це вже добре!!!
Там іще чи то Пікулик,чи то його людина..... невідомо.... але прогнозовано... вони теж не з Садовським....


22.09.2010
4. Юлія [Материал]
Хочу уточнити щодо ініціативи Володимира Жаркова про створення нац.парку.
Так от,ніціатива ця народилася у членів ініціативної групи,що борються із страшним порушенням їх прав ,але наша група не зареєстровано офіційно,перешкоджав ІРпінь (Відписка прийшла від Михайлишин,а юрист по громадським організаціям Олена Володимирівна сказала,що Ірпінь ніколи не зареєструє організацію по захисту земель громади, звичайно все погодивши із Садовським....).
А ініціатива народилася у нас при підтримці громади із Києва,які перші почали збирати підписи.(займається цим Вероніка Агєєва).
А щожо Жаркова,то,нехай розказує людям,що то є його ініціатива..... Я поважаю просто його рішення винести питання про створення нац. парку на сесіїї С.ради!!!!!!
Але, нажаль, толку мало.....

16.08.2010
3. Роман [Материал]
Може, й передвиборчий хід, тільки от чому Єременко не прийшов на сесію і не виступив від громади і не захистив коцюбинський ліс, а поки Жарков переконував депутатів зберегти ліс, Єременко писав чергову "чорнуху" проти Жаркова.

14.08.2010
2. Ігор [Материал]
Швидше за все, це передвиборчий хід Жаркова, і нічим він від Садовського не відрізняється. Після виборів знову все стане на свої місця

13.08.2010
1. Ыч [Материал]
Ниче не понимаю. Еще месяц-другой назад картина рисовалась иная: Жарков вроде как занимал сторону Садовского, который в свою очередь утверждал, что защищает интересы селян от всяких вредителей вроде... "ставленника" темных киевских сил Еременко smile

Или я ошибаюсь? Поправьте!


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]