Головна » 2010 » Серпень » 27 » Ірпінська прокуратура приховує списки "власників" лісу та визнає садовські слухання законними
22:51
Ірпінська прокуратура приховує списки "власників" лісу та визнає садовські слухання законними
Ірпінська міська прокуратура визнала "громадські слухання", що освятили подальший дерибан лісу проведеними відповідно до законодавства.

Про це йдеться у листі прокуратури на адресу лідера коцюбинської селищної опозиції Миколи Єременка.

Окрім того, установа дипломатично проігнорувала прохання голови ГО "Відкрите коло" надати громаді списки рейдерів, що отримали ліс навколо селища. Так, начебто про це й ніхто не просив.

Очевидно дуже не хочеться "правоохоронцям" світити свої майбутні маєтки.

"Відкрите коло" найближчим часом звернеться через засоби масової інформації до генерального прокурора України нарешті навести лад у своєму відомстві та забезпечити захист прав простих громадян.

Нагадаємо, раніше Микола Єременко звернувся до Ірпінської міської прокуратури з проханням опротестувати законність громадських слухань від 15 липня через низку порушень законодавства під час їх проведення.
Також він просив прокуратуру забезпечити право коцюбинчан знати імена та прізвища осіб, які отримали ліс навколо селища.

Категорія: Проблема лісу | Переглядів: 959 | Додав: Відкрите_коло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 181 2 »
03.09.2010
18. Гість [Материал]
Ирина, вы как базарная баба, честное слово. Пишите о результатах своей деятельности. А Ерёменко пусть пишет о результатах своей. Читатель же разберется, кто есть кто.

03.09.2010
17. Ірина Федорів [Материал]
smile

не моя мета, щоб про мене хтось знав чи не знав. У мене немає наполеонівського комплексу. яне оголошувала себе ні лідером опозиції, ні пупом землі (напевно не мої повідомлення читали). я роблю роботу, бо робота любить, щоб її робили. І свою роботу я добре виконую.

Щодо виступів Жаркова smile На останніх його зборах щодо статусу Коцюбинскього, якщо Ви там були присутні, то хтось попри його бажання не надавати громад іслова - вийшов і сказав хоч з мікрофоном, хоч без мікрофону, що думає з цього приводу. А не стояв і слухав цю єресь. І сказав все, що хотів.

А в суд ходити треба. Якщо Ви не розумієте, то саме там і скасовуються рішення селищної ради, якщо Ви не входите в селищну раду й не можете своїм рішенням це скасувати. А отримувати другий рік від влади листи й бездіяти - це нерезультативно. В мене папка таких листів. і що Ви пропонуєте з ними робити, як не долучати до матеріалів справи, якщо це є вагомим доказом у справі? Навіщо вони Вам? Яку користь тод інесуть ці відповіді для громади?

В селищі купа проблем. і кожен має розуміти, що він за кожен день зробив для селища.

оце можеже бути результативною роботою

http://kiev.pravda.com.ua/columns/4c80e1d05c59f/

Після цього суду ми знаємо хто судить, хто представляє інтереси, їхні контакти, узгоджуємо дії, вимагаємо в прокуратури дати чіткий перелік документів необхідних для захисту. На прохання київради й прокуртури надаємо їм всі документи для процесу.

Якби громада не прийшла на цей суд (а вільних місць в залі не було), то судді, згаідно з кулуарною інофрмацією, прийняли б ріщення. І тоді можна було б махати папірцями й казати своє ПІПІПІ довго...

Ось це може бути критикою, яка на наступний рік змусить міністерсво ДУМАТИ, чи готові наші школи до навчального року.

http://kiev.pravda.com.ua/news/4c80a9805fdfa/

А сперечатись з бритоголовими, садовськими, та ще й черніковими, другий рік вести переписки й казати всі бездіють, не користатись можливістю вирішити питання в судовому порядку... І ви розмріялись. щоб Вам хтось щось давав... Це безвідповідально й наївно. і так по-дитячому


03.09.2010
16. Гість [Материал]
Ирина плохую вещь делает. Пытается организовать публичные раздоры с людьми, которые делают то же дело. Пытается спровоцировать Ерёменко на открытую критику ее инициатив. (которые он татктично критикует не на сайте во всеуслышанье, а только в личной переписке), манипулирует фактами. Обявила себя пупом земли, перед которым все должны приседать.
Открыто признала, что является без 5 минут кандидатом в депутаты (естетственно не от "ВК"), то есть является конкурентом Ерёменко. И при этом как журналист требует от него отчетов. Какая наглость!

Кроме того, Ерёменко в составе редакции сайта начал поднимать портал с момента, когда на него заходили 5-7 человек в сутки, и о Федорив никто в Коцюбинском не знал. И не эстебешной багине решать, какой на нем формат. Каждый автор или организация печатают в том формате, в котором считают нужным.

Захотелось тезисов, пусть глянет на материал об обращении Ерёменко в прокуратру, там полно тезисов. Только, в нашем случае, как в в старом анекдоте: чукча не читатель, чукча писатель.

Вывод:
Федоров разжагает дискредитирует опозиционное движение, пытаясь разжечь публичную грызню.


02.09.2010
15. Ірина Федорів [Материал]
Відповім коротко, оскільки сьогодні було засідання апеляційного адміністративного суду щодо лісу й я досі збираю потрібніу інформацію для журналістського розслідування й матеріалів для УП.

Щодо опозиціонерів. Я буду вимагати додаткової інформації в кожного, хто буде спекулювати на темі лісу, ставати його ПЕРЕДВИБОРЧИМ захинсиком, якщо в діях щодо лісу не побачу якості роботи - результативності = відсутність серйозних намірів, наявності простого кітчу в стилі вони погані- ми хороші. Це серйозна справа, якою займаються люди другий рік в коцюбинському і 5 років в Києві. Моє право як виборця ЗНАТИ. Мій обов'язок як журналіста знайти.

Таких справжніх захисників лісу я можу перерахувати на одній руці в селищі.

Заспокою, я не йду на голову. оскільки посада голови унеможливить мою роботу на телеканалі й в інших електронних ЗМІ. Я кращий журналіст, аніж селищний голова. І як журнаілст зроблю для громади значно більше. В мене немає такого досвіду, щоб бути менеджером села. Це дуже складна і відповідальна робота, яка потребує великого досвіду й немалих знань. У мене їх нема.

В своєму окрузі я просила і не раз йти на депутата Колісника Вячеслава - дуже порядну людину. Я зібрала підписи ста людей з контактами переважно з меблевої, де я живу і питала людей, чи знають вони таку людину, яка реально може представити від нашої Меблевої громаду і яка за два роки прислужилась громаді не лише в захисті лісу, а в будь-якій суспільно-важливій діяльності. За півтора місяці я не знайшла охочих. Вячеслав поки відмовляється, маю надію передумає. Він дуже якісний представник контр-еліти з юридичною освітою. Якщо я в своєму окрузі не знайду людини, яка могла б стати депутатом за свої заслуги і з власної волі і якщо в судовому порядку до виборів не скасують рішення селищної ради щодо лісу, так, я буду висуватися. Але виключно для того, щоб на першій сесії селищної ради отримати доступ до документів щодо дерибану + прослідкувати щоб селищна рада скасувала ці рішення + забезпечити якісне представництво селищної ради в суді, коли будуть оскаржуватись акти на землю. Саме по собі крісло депутата селищної ради мені не потрібне.

Якщо скасують рішення - шукатиму перевірену людину, яка зможе представити інтереси мешканців меблевої. Але чесно поки бачу 1 кандидатуру. В'ячеслава.

щодо ЗМі як інструменту боротьби перед виборами. От я проти використання їх як такий інструмент. Я проти коли на темах, які близькі й болять людям спекулюють.

ви правильно сказали щодо форматів. Вони різні в ЗМІ. Але формат повідомлення визначається видом ЗМІ, який його подає. Якщо це інформаційна агенція - вона дає коротке повідомлення в стилі що де коли. я не заперечую.

Ви ж самі дали визначення що це стаття. І це інтернет-портал. Де принаймні мінімальна лінкація? на те що було 15 числа? щоб читач, який бачить контент вперше, зміг оцінити для себе ситуацію й переглянути бекграунд?

в інтернеті люди розміщують цитати. Навіть в новинах. Я не кажу про статті. А в статтях (Ви ще раз наголошую дали це визначення, значить як читач теж сприйняли це як статтю!!!) даються сторони, щоб люди могли оцінювати, по можливості даються оцінки експертів, але це вже буде стаття з елементами аналітики. І стаття йде об’єктивна і не дається в ній своя оцінка. Інакше це КОЛУМНІСТИКА. Де значок колумністика? В колонці пишуть що хочуть. В журналістиці є вимоги. Принаймні ми так навчені.

по можливості люди кидають документи в інтернет. якщо не виходить цитують. А не МАНІПУЛЮЮТЬ контентом ПЕРЕД ВИБОРАМИ. От я проти ЗМІ як інструменту передвиборчої боротьби.

Я за якість ЗМІ навіть якщо вони регіональні і їх читають кілька десятків людей, як журналіст і викладач.

Думала коротко smile Вийшло задовго, але сформулювати коротше не могла за браком часу покоротити smile

Я поважаю Вашу реалізацію енергії в коментарях, але хотіла б бачити Вас і на засіданнях суду, на яки РЕАЛЬНО вирішується доля лісу.

ПС (мене рве від цинізму, коли людина в приватній переписці каже, що вберегти ліс і зробити заказник місцевого значення чи нац парк - це все одно що казати йому що робити на його дачі (а значить ліс громади людина сприймає як приватну власність дерибанників, а не як можливість відвоювати через суд землю громади) і паралельно дає повідомлення про те, що він захисник лісу й просить піарити його - такої опозиції я не хочу і Вам не бажаю).


01.09.2010
14. Каралєва [Материал]
Ми, юзери, вкурили, що ми маємо вірити на слово. Ну згадайте вибори Президента Віті і його обіцянку про ціни на газ.
Вони майже не піднялись в єн разів.
А йому ж вірили.
Ось так само сліпо вірте і Колі. Або не вірте, тут місцевий масштаб катастрофи, а не всеукраїнський.
Але якщо цій людині вірять, то я поставлю на вулиці табуретку, стану на неї, і проголошу себе Каралєвой України. Хай мені теж повірять smile

з.і Я теж вчора була в нашій прокуратурі, так там мені сказали, що ці таємні додатки розшукували люди з Інтерполу...


01.09.2010
13. Федір Михайлович [Материал]
Що заважало дати текст звернення, перерахувати ті додатки, які вони дали, і дати паралельно відповідь прокуратури?
Юзери б самі оцінили ситуацію. Якщо я громадянин, тема суспільно важлива і вона мене цікавить, а людина, яка йде до влади говорить мені, що підзвітності не буде і очолює опозицію, то я як виборець проти цієї людини у владі, бо маю таких 450 у Верховній Раді та на місцях. Але цей дискурс дуже чітко дав зрозуміти, хто є хто.

І ще, якщо пан Микола не хоче надати інформацію, значить усвідомлює, що щось там було не так і цього рядовим виборцям знати не варто. Чудово як для майбутнього голови smile
Новый коцюбинчанин - це взагалі якийсь представник теперішньої влади бо дуже наближений до неї. Тому з ним все ясно.

Жаль лише, що всякі Гості та сусідки скептично ставляться до слів пані Ірини, вважаючи, що це все безрезультатно. Агов, люди! Прокиньтеся! Все можна змінити все на краще! Просто треба гуртуватися і ДІЯТИ!


01.09.2010
12. Ірина Федорів [Материал]
Я журналіст.

піар - не моя парафія. Моя парафія інформування.

Я не можу виконати свою інформаційну функцію, поки не матиму достатньої інформації про те, що цікавить громадськість.

Зробити скан-копію звернення й відповіді або процитувати найбільш важливі моменти звернення, перерахувати додатки, процитувати відповідь - це НОРМАЛЬНО.

Ще треба дати оцінку незалежного експерта - це професійно.

Це інофрмування + експертна аналітика.

А заяви "ми зробили - вони не відповіли" спонукають до уточнень, бо вони не інформативні й політичні.

Заяви про очолення опозиції в селищі - вимагають підзвітності й зобовязують до відповідальності.

Микола пропонував піарити його в моєму окрузі, як кандидата на голову. Я двічі попросила перерахувати конкретні дії й результати бодай за 2 останні місяці з підтвердженнями. Відповіді я не отримала.

Але ж я і мрійниця smile Бо людина переконана, що агітувати треба за особистість, а не за її дії. Й для ЗМІ й потенційних виборців звіт про діяльність - це не те, що має бути в реальному житті, бо таке буває лише в мріях.

В цій країні я не буду агітувати ні за кого, хто б не підтвердив якість роботи і буду розбирати до осонови дії інших людей, які йдуть до влади, щоб розуміти справжні мотиви й наміри.

Піар - це парафія садовських і жаркових. Я не хочу, щоб в селищі нічого не змінилось після 1 листопада.

Якість контр-еліти ніколи не покращиться, якщо її не контролювати.


01.09.2010
11. виборець [Материал]
читаю и наслаждаюсь.еще немного и понятия опозиция в поселке не будет.что и требовалось доказать.ЗАРАНЕЕ ПОЗДРАВЛЯЮ СУЩЕСТВУЮЩУЮ ВЛАСТЬ С ПОБЕДОЙ НА ВЫБОРАХ.

01.09.2010
10. Ірина Федорів [Материал]
Звісно в цій країні ЗМІ та прості мешканці, виборці, РОЗМРІЯЛИСЬ, щоб перед ними звітували кандидати на селищного голову та влада, щоб моніторити їхню діяльність з метою оцінити якість та серйозність намірів.

Хороший початок співпраці із працівниками ЗМІ та надзвичайцно високий рівень інформування громадськості. smile І який високий рівень політичної культури та свідомості smile

Згадую слова Садовського на громадських слуханнях: "Вони (захисники лісу - прим.) розмірялись і захотіли, щоб ми, місцева влада, звітували про свою діяльність".

Дежа вю. Але воно мене не здивувало.


01.09.2010
9. Гість [Материал]
Ирина! Ну тебе же сказали, не нравится чьи то действия, делай свои, делай их лучше. Кто тебе мешает?
Тяжело вкурить, или утро сложное выдалось?

1-10 11-18
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]