Головна » 2010 » Жовтень » 28 » Лінія довіри...
02:20
Лінія довіри...
коцюбинськеВ управлінні Служби безпеки України в Київській області (Києво-Святошинському МРВ) запроваджено "лінію довіри" для повідомлень про правопорушення у ході виборчої компанії.

Важливою складовою проведення прохорих виборів є співпраця з громадськістю. Якщо громадянам стало відомо про будь-які факти порушення у ході виборчої компанії та безпосередньо під час голосування на території Київської області, можна зателефонувати за номерами (044) 425-48-91, 424-49-92.

Отримана інформація обов`язково буде перевірена. За результатами перевірки згідно з чинним законодавством України Управлінням СБУ в Київській області вживатимуться відповідні заходи щодо зловмисників.

Телефон довіри працює цілодобово.





Категорія: Вибори 2010 | Переглядів: 785 | Додав: alex-turik | Теги: місцеві вибори 2010. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
28.10.2010
3. Редактору сайту [Материал]
відключіть айпішники спамерів штабу Кредісова, бо вони заспамили своєю лажею весь сайт!!!

28.10.2010
2. Микита [Материал]
Так, дані дії не повинні залишатися безкарними. Ніхто не повинен нас залякувати.
Коцюбинчанин.

28.10.2010
1. штаб кредісова [Материал]
КОЖЕН, ХТО ПІДНІМЕ РУКУ НА ЧЛЕНІВ КОМАНДИ КРЕДІСОВА В.А, ОТРИМАЄ ПО ЗАСЛУГАХ!
27.10.10 група невідомих осіб (5 чоловік) на вул.Пономарьова 6/2 здійснила напад на кандидата у депутати Коцюбинської селищної ради Володіна Тараса - члена команди кандидата на посаду голови Коцюбинської селищної ради Кредісова Вячеслава. Нападники закриваючи обличчя, нанесли тяжкі тілесні ушкодження Тарасу. на даний момент Тарас знаходиться в лікарні зі струсом мозку і пошкодженням верхньої щелепи.
Після інциденту було викликано карету швидкої допомоги для засвідчення факту нанесення тілесних ушкоджень та міліцію. Даний факт вже розслідується правоохоронними органами, а нападникам згідно ч.2 ст.122 КК України "світить" від 3-5 років.
Слава Богу було багато свідків,які встановили особи нападників (місцеві жителі) і оперативно дали свідчення.
Покарання за такі дії буде невідворотним. Ми впевнені, що будь-яке залякування не стане на заваді вільному волевиявленню коцюбинчан.
ВСІМ КОМУ ВІДОМА БУДЬ-ЯКА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЛЮДЕЙ, ЩО ВЧИНИЛИ ЦЕЙ НАПАД АБО ПЛАНУЮТЬ АНАЛОГІЧНІ НЕПРАВОМІРНІ ДІЇ, ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ: 050 170 19 68. ЦІЛОДОБОВО. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ТА ВИНАГОРОДУ ГАРАНТУЄМО. ЗЛО МАЄ БУТИ І БУДЕ ПОКАРАНО!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]