Головна » 2012 » Квітень » 3 » На Київщині за право торгувати треба платити по 500 гривень.
23:13
На Київщині за право торгувати треба платити по 500 гривень.
Нещодавно працівники управління державної служби боротьби з економічними злочинами міліцейського главку Київщини затримали 41-річного старшого інспектора комунального підприємства Ірпінської міської ради та 45-річного інспектора цього ж КП. Комунальщики вимагали та отримали від громадянина 3500 гривень за не притягнення останнього до адміністративної відповідальності за здійснення торговельної діяльності без спеціального дозволу на території міста.

Як виявилося, такий випадок не одиничний. На даний час правоохоронці проводять перевірки ще за двома аналогічними заявами приватних підприємців Ірпеня. Люди розповідають, що за можливість торгувати їм доводилося сплачувати по 500 гривень на місяць. Якщо ж підприємець мав кілька торговельних місць, ціна збільшувалася прямопропорційно.

За даним фактом місцева прокуратура порушила кримінальну справу за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара). Відносно службовців обрано запобіжний захід — підписка про не виїзд. Чоловікам загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській област

Источник: www.kotsubynske.com
Категорія: Регіональні | Переглядів: 586 | Додав: Daygger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
04.04.2012
Закономірний результат "ефективного " господарювання Скаржинського і Ко.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]