Головна » 2010 » Серпень » 3 » Нагорода знайшла свою героїню
22:24
Нагорода знайшла свою героїню
Красуню привітав Голова Соціальної ініціативи „Рідне Коцюбинське” Володимир Жарков.

Дванадцятого липня в офісі Соціальної ініціативи „Рідне Коцюбинське” відбулося урочисте нагородження переможниці конкурсу „Красуня Коцюбинського-2010”.

Офіційно визнаній найгарнішою дівчиною селища 22-річній Олені Тарановській вручили диплом та цінний приз – mp3-плеєр. Нагадаємо, журі на чолі з ведучою фестивалю «Червона Рута – 2009», солісткою гурту «VRODA» Ганною Заклецькою обрало Олену з багатьох претенденток за чарівність, граційність та енергійність. Олена – повар-кондитер, працює у ресторані. Весела посмішка ніколи не сходить з її обличчя, а очі сяють добротою та щирістю.

Приз вручив Голова Соціальної ініціативи Володимир Жарков, який висловив надію, що наше селище й надалі буде славитись красою своїх мешканок.

Олена Тарановська, переможниця:

"Зізнаюся відверто, рішення журі стало для мене несподіванкою. Я, звичайно, сподівалася на перемогу, як, мабуть, і кожна з учасниць… проте все одно не вірила. Коли дізналася, що обрано саме мене, першою реакцією був шок, перемішаний з радістю. Дуже дякую Ганні Заклецькій та усім членам журі за те, що повірили в мене. Цей конкурс надав мені потужний заряд енергії та впевненості у собі. Вдячна також організаторам, Соціальній ініціативі „Рідне Коцюбинське” та особисто Володимиру Жаркову за те, що у нас було влаштовано такий конкурс. Адже коцюбинські дівчата – найгарніші!”

Переглядів: 552 | Додав: Daygger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]