Головна » 2010 » Серпень » 03
Красуню привітав Голова Соціальної ініціативи „Рідне Коцюбинське” Володимир Жарков.

Дванадцятого липня в офісі Соціальної ініціативи „Рідне Коцюбинське” відбулося урочисте нагородження переможниці конкурсу „Красуня Коцюбинського-2010”.

Офіційно визнаній найгарнішою дівчиною селища 22-річній Олені Тарановській вручили диплом та цінний приз – mp3-плеєр. Нагадаємо, журі на чолі з ведучою фестивалю «Червона Рута – 2009», солісткою гурту «VRODA» Ганною Заклецькою обрало Олену з багатьох претенденток за чарівність, граційність та енергійність. Олена – повар-кондитер, працює у ресторані. Весела посмішка ніколи не сход ... Читати далі »

Переглядів: 552 | Додав: Daygger | Дата: 03.08.2010 | Коментарі (0)

Шановні жителі Коцюбинського!

Звертаюся до Вас як громадянин України, мала Батьківщина якого – Коцюбинське. Мої виборці та однодумці довірили мені не тільки представляти їхні інтереси, але й захищати їх. Я взяв на себе зобов’язання завжди бути на боці мешканців селища. Свої обіцянки я виконував, виконую і буду виконувати, за ними стоять конкретні справи.

Дехто йде в бізнес – там я досягнув певних результатів. Хтось йде у велику політику, але це безперспективно для суспільства, якщо людина не демонструє результатів і не має підтримки у тому населеному пункті, звідки почалася її дорога у життя… Саме це є моїм покликанням – бути на службі у своїх виборців, і сьогодні одна з ключових моїх цілей – об’єднати всіх, хто протистоїть незаконній та аморальній роздачі Коцюбинськог ... Читати далі »

Переглядів: 618 | Додав: Daygger | Дата: 03.08.2010 | Коментарі (6)