Головна » 2011 » Березень » 4 » Партія Регіонів таки йшли у владу щоб «землю дерибанити»!!!
16:17
Партія Регіонів таки йшли у владу щоб «землю дерибанити»!!!
Партія регіонів має намір провести збори своїх депутатів усіх рівнів для програмування їх поточної діяльності.
Збори заплановано на 23 березня, розповів у інтерв'ю «Українській правді» перший заступник голови партії Володимир Рибак.( довідково: Володимир Рибак батько-засновник Партіїї Регіонів. В 1982 году закінчив Вищу партійну школу при ЦК КПУ).

«Очікуємо 8 тисяч делегатів. Будемо розповідати їм, що у своїх місцевих радах треба не тільки землю дерибанити, а вирішувати соціальні питання», — зазначив Рибак.

Цікаве визнання, чи не так? Щодо патологічної схильності регіоналів до «дерибану», хто б міг сумніватись? А от що нас очікує коли «вірні» Рибака почнуть вирішувати соціальні питання? Тут багато невідомого…

Думаю незайве нагадати Громаді «відомих» Коцюбинських депутатів – регіоналів, які напевно будуть делегатами даного заходу:

Садовський Вадим Іванович — Селищний голова
Рожанський Ігор Вячеславович — Округ № 13 Пономарьова 6, 6/2.
Боримський Віктор Сергійович — Округ №15 вул. Залізнична, вул. Паркова, пров. Парковий, вул. Доківська 21,23, 29,31,39.
Ковтач Олександр Панасович — Округ № 20 вул. Доківська 9 (кв. 169-252).
Бєлов Сергій Вікторович — Округ № 27 вул. Паризької комуни 5.
Євстєфєєв Владислав Миколайович — Округ № 19 вул. Доківська 9 (кв. 85-168). Помічник-консультант депутата Київської обласної ради, голови комісії «З питань капітального будівництва, архітектури та інших інфраструктур області». Партійність Євстєфєєва наразі не відома але його бос по Київоблраді запеклий регіонал.

Також нагадаю що в в Коцюбинській селищній раді створена про-садовська депутатська група "Спільна мета ”. Всі вищеназвані «гаспада», крім Бєлова є членами даної групи.

Саме ця група, в повному складі, плюс Бєлов, та Миколаєнко Юрій Іванович(Округ № 1 вул. Артема, пров. Артема, вул. 8-го березня, вул. Фрунзе) проголосували за «дерибан» більше 500 Га., прадавнього Коцюбинського лісу 28.02.11р. на користь утаємничених кооперативів, під час проведення так званих «громадських слухань».

Акцентую увагу громадськості на мету з якою створювалась дана група:

— збереження та забезпечення ефективного використання об’єктів природо-заповідного характеру (заповідників, заказників) та інших природних ресурсів місцевого та регіонального значення, повної інвентаризації таких природних ресурсів та запровадження контролю щодо їх раціонального використання;

То чи не для «збереження» та «раціонального» використання прадавнього Коцюбинського лісу, ці так звані «щирі коцюбинчани» віддали на поталу більше 500Га «Зелених Легенів України», утаємниченим житловим кооперативам?

Іван Горич
www.kotsubynske.com
Категорія: Україна | Переглядів: 1082 | Додав: Daygger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
01.04.2011
10. овитрел [Материал]
как прошли сборы кто знает? теперь дерибан будет более профессионален?

28.03.2011
9. Сашко [Материал]
черникофф всегда был на "дне"- на моральном дне... cool

24.03.2011
8. овитрел [Материал]
после справедливой критики доблестный г-н Черников упал на дно(или выпал в осадок)?

23.03.2011
так що, загадковий Сергій Іванович відмовився від "своєї" ділянки на користь громади? хто знає? cool

14.03.2011
Депутати взагалі знахабніли! Це ж треба , перед виборами, в останні дні своєї минулої каденції,розбазарити Коцюбинський ліс! angry

11.03.2011
5. Ігор Домбровський [Материал]
Товариство не варто сваритись. Треба братись за справу. Наприклад від Сергія Івановича я очікую откровення хто ж все таки власники цих загадкових кооперативів, яким Сергій Іванович віддав безкоштовно 501 Га землі. Також буду вітати почин Сергія Івановича, якщо Він відмовиться від своєї ділянки на користь когось із своїх виборців, та умовить всіх депутатів вчинити так само...
Чи не замало я прошу у пана Чернікова..?

11.03.2011
4. Сашко [Материал]
Во умора. Гаспадин Черникофф- продолжает удивлять. Но на цивилизованную дискуссию он, наверное, не способен по определению. Опять на ум приходят понятия серость, скудоумие и интеллектуальная импотенция.
Это только подтверждает, то что наши лжепатриоты-депутаты деморализованы и мелкими группами разбежались по норам. Только - глашатай Черникофф, отрабатывает свой депутатский хлеб(платит за полученный участочек).
Сейчас им остается только с помощью "чёрного" пиара и заказных собраний поливать грязью других и пытаться влиять на электорат, как они нас называют.
Завтра их лживые, псевдодепутатские, рты начнут кричать "мы за громаду", "мы за лес", "Разом нас багато, нас не подолаты" "Садовский- так, Ковтач- так, ні брехні, понятіям ні" и т.д. Мы это уже проходили в конце 2004г. И чем всё это кончилось, мы тоже знаем.
А знаете, почему тогда всё это так кончилось? Дело в том, что есть "зрелые" работники, а есть прочие. "Зрелые" - объединяют в себе два необходимых качества: профессионализм и патриотизм. Так сказать, два в одном. Так вот, у "любих друзів" зразка 2004р. был патриотизм, но не было профессионализма, а у современных последователей бандюковича есть немного профессионализма, но напрочь отсутствует патриотизм.
Так и у вас. Вы, скорее всего, относитесь к "любим друзям". Кичитесь своим "крутым" образованием. Работы найти не можете. Не руководили никаким, мало мальски приличными предприятиями. Но рвётесь поучать 15 тысячный посёлок, который почти не имеет внутренних и слабый доступ к внешним ресурсам. И не учитываете довлеющие факторы на посёлок(проклятие в виде руководства Садовского и таких депутатов как вы).
Могу сказать твёрдо и без обиняков: результаты такого поучительства будет плачевными. Вы начнёте хвататься за мелкие, второстепенные дела, которые можно будет быстро сделать. Будете пиариться на этом. В тоже самое время, судьбоносные проблемы посёлка будут ждать своего разрешения, находясь на обочине вашего внимания. Один раз вы не выполните свои дутые обещания и вы узнаете, что такое гнев трудового народа и вами займётся, столь вами любимая, прокуратура. И этот ком проблем поглотит вас. А люди будут взивать к вам с мольбою сделать что нибудь, действительно нужное, для посёлка. А в ответ, как и сейчас, будет болтовня.
Так что всё предсказуемо. Хотя в этом есть своя прелесть, поскольку вы управляемы. Ведь всем известно, что управлять можно только тем, что предсказуемо. Тем, что не предсказуемо, управлять не возможно (пример: человек в состоянии алкогольного или наркотического опъянения).
Открою вам одну маленькую тайну: мы сейчас начнём вами управлять бесструктурным способом. Т.е. мы будем оказывать на вас управляющее воздействие, а вы вероятно предопределёно (в 85 % случаев) будете действовать так, как нам нужно. Вы ведь предсказуемы, а значит управляемы. Непонятно? Ничего, скоро всё увидете и поймёте. Но пощады уже не ждите.
Адью, господин лжепатриот Коцюбинского.
happy

11.03.2011
3. Депутат Черников [Материал]
Не хотел вступать в дискуссию с представителями "Свободы", поскольку это (по моей информации) подставная оппозиция Партии регионов и вследствие этого, вся их критика действующей власти, ни что иное, как дымовая завеса. И тем не менее, отреагирую на несколько моментов в высказываниях шановного Ігоря Домбровського.
О земле. Я никогда и не скрывал, что у меня есть земельна ділянка возле бывшей воинской части. И мои избиратели знают об этом. Так что Ваша дискредитация меня в глазах моих избирателей не проходит, а наоборот, смахивает на обычную зависть. Дискредитация же в глазах Ваших компьютерных колег меня не волнует.
О регламенте. Место проведения сессии определяет тот, кто её созывает. Созывал не я, поэтому и не участвовал в этом определении. За раздачу материалов депутатам, и по закону, и по регламенту, отвечаю тоже не я. Так что претензии не ко мне. Заявлений от депутатов в регламентную комиссию по этим вопросам не поступало. Так что состава преступления с моей стороны не вижу.
О последнем патроне. Те кто меня хорошо знают не дадут соврать, что я всегда готов брать на себя максимальную ответственность за то, что делаю и, соответственно, не боюсь никакой відповідальності за это. Вплоть до расстрела. Я всегда иду до конца, что не присуще Вам и Вашей компьютерной оппозиции.
О Вашем мнимом приходе к власти. Я не однократно говорил, что Ваш девиз: кто не с нами, тот против нас. Причем - это в буквальном смысле. У Вас как в Коране - убивай неверных. И не этнических украинцев. Вы объявили джихад тем жителям Украины кто не с Вами. Поэтому ждать от Вас пощады не приходится. Я, к примеру, готов к этому. Другое дело, что в обозримом будущем Вы не прийдете к власти в Украине ни при каких обстоятельствах. Повірте мені.
Ваша цитата: "люди які причетні до узаконення злочину, мають відповісти на рівні з тими хто такий злочин скоїв". Про який злочин іде мова? І хто встановив злочин? Що, є вирок суду, чи що? Якщо Вам відомо про скоєння якогось злочину, то ви, у відповідности до вимог закону, повинні якомога скоріш повідомити про це правоохоронні органи. Якщо ви цього не зробите в найближчий час, то Ви самі будете відповідати за те що це скрили. Так що, готуйтесь.
И последнее. Расскрою Ваши глаза на то, что схемы бывают не только "нечистые", как Вы говорите, но и полностью легитимные. В Вашем сознании существуют только первые. О вторых Вы даже не догадываетесь. И в этом, еще одно отличие представителей "Свободы" от других жителей Украины.
Напоследок, одна просьба. Попробуйте, всё ж таки, собрать в клубе обманутый, как Вы говорите, народ и продемонстрируйте нам Вашу реальную (а не компьютерную) силу.
Слава Україні.

10.03.2011
2. Ігор Домбровський [Материал]
Хочу проінформувати Громаду та Чернікова Сергія Івановича депутата Округу №14 (Доківська 4,6,7,8,11,13,17,19), що дійсно в матеріалі викладеному на сайті www.kotsubynske.com не повністю висвітлена вся проблематика щодо останнього «дерибану» Коцюбинського лісу. Єдине за що я можу дорікнути автору матеріалу - за таку собі поблажливість в оцінці дій, так званих «народних обранців», щодо «виконання» ними своїх передвиборчих програм! Бо «виконання» своїх передвиборчих обіцянок депутатами селищної ради, начебто дбаючих про благо селища, та роздаючих землю невідомим кооперативам, мені дуже нагадує одну відому передвиборчу програму «Україна –для людей», однієї не менше відомої людини. Але при цьому не було сказано для яких людей буде та Україна… Тому і оцінка(нехай тільки журналістська) таких дій має бути відповідна, бо покарання має відповідати тяжкості злочину!
Щодо Бєлова та Миколаєнка, то тут я також здивований їх беззаперечним «одобрямс», враховуючи , що Бєлов входить в депутатську групу свідомих, як на мене, депутатів, а Миколаєнко, начебто, це людина Кредісова і не повинен «плясать под. дудку Вадима Івановича та єже с німі».Хочу проінформувати Громаду, що під час «шоу в клубі» я неодноразово пропонував розділити голосування по всіх протестах прокуратури, та не голосувати списком , як пропонував Вадим Іванович. Тому не думаю , що ці депутати голосували несвідомо. А це значить, що люди які причетні до узаконення злочину, мають відповісти на рівні з тими хто такий злочин скоїв.
Що стосується «…того, накануне прошла информация о том, что вы ходите по Коцюбинскому и агитируете всех прийти на сессию и задавить зарвавшихся, в этом вопросе, депутатов», тут Ви як завжди блефуєте, бо про перенесення засідання селради в клуб не знали навіть ваші колеги депутати. Також значна частина депутатів не мала на руках матеріалів необхідних для ефективної участі в сесії. І Ви, як член комісії по регламенту, несете персональну відповідальність за порушення Р Е Г Л А М Е Н Т У роботи Коцюбинської селищної ради VI скликання.
Також не перебільшуйте і мої можливості, бо у мене не було часу щоб проінформувати людей, про зібрання в клубі, хоча це прямий обов’язок саме депутатського корпусу, а не ВО Свобода. Прошу Вас не перебільшувати і удавану Вами, так звану підтримку вас народом. Ваша підтримка закінчується там де видно конкретні справи, а не порожні балачки.
Патрони які Ви так «голосно» використовуєте, виявились холостими, та я рекомендую Вам знайти, та приберегти один бойовий для себе. Скоро він Вам може знадобитись…
Думаю Ви все ж наважитесь сказати своїм виборцям про Вашу діляночку 15 соток, в лісі по вулиці Мальовнича 23.
Розраховую також що і Голова Комісії землекористування Боримський Віктор скаже про свої ДВІ діляночки по вулицях Мальовнича 11, та Лісова 1г .
Дуже хочу вірити що і ваша активістка, що «грала» під час «шоу в клубі» не останню скрипку Малишко Любов Сильвестрівна (депутат минулого скликання), яку Ви вважаєте гласом народу, розкаже і про свої «здобутки» за минулу каденцію, а саме про ділянку 15 соток за адресою Травнева 8…
Єдине в чому я Вас розумію, то це в необхідності захисту ВАШИХ особистих прав з використанням «нечистих» схем дерибану:«правоприменительная практика в этих вопросах не очень внятная, поэтому приходится прибегать к разного рода схемам для достижения наших законных прав» .
І тут дійсно, разом вас багато і в Коцюбинському, і в Ірпені, і в КиївОбласті і на Банковій, а ле чи не подолати- то це спірне питання. Поживемо побачимо. «Свобода» прийде-порядок наведе! Дочекайтесь. Далі буде…

04.03.2011
1. Депутат Черников [Материал]
Читаю опусы представителей "Свободы" и диву даюсь. Полное незнание темы.
Так вот, господа националисты, довожу до Вашего сведения, что решение о выделении земли вышеуказанным кооперативам принималось прошлой каденцией депутатов в октябре 2010г., поэтому ни уважаемые Белов Сергей Викторович, ни Николаенко Юрий Иванович, ни прочие новоизбранные депутаты никакого отношения к этим решениям не имеют. А вы их третируете в глазах избирателей (неудивительно кстати, это ваша обычная практика: кто не с нами, тот против нас). Они проголосовали всего лишь за отклонение протестов Ирпенской прокуратуры, причем необоснованных протестов (что вскоре и выяснится). Это первое.
Второе. Раньше вы называли наш лес прадавним Киевским, а теперь прадавним Коцюбинским. В принципе я рад, что вы, наконец, прозрели в этом вопросе. Значит вы тоже способны, под воздействием фактов, меняться, а не проявлять лишь идеологическое упрямство.
Третье. Это были не громадські слухання, а первая часть очередной сессии Коцюбинськой селищной ради. Для того, чтобы показать прокуратуре и вам истинные настроения коцюбинчан. Кроме того, накануне прошла информация о том, что вы ходите по Коцюбинскому и агитируете всех прийти на сессию и задавить зарвавшихся, в этом вопросе, депутутов. Вот вам и было продемонстрировано, кого поддерживает народ (хотя, лично я был против такой демонстрации силы). Если вы не согласны с позицией депутатов, соберите в клубе своих сторонников и о т к р ы т о продемонстрируйте там свою позицию, а не только за клавиатурой компьютера.
И последнее. Мэр и депутаты шли на выборы со своими программами. В этих программах были и эти земельные вопросы. За них на выборах проголосовала громада. Поэтому, лично я до последнего патрона буду сражаться за то, чтобы лес вернулся его законному владельцу, т.е. к нашему поселку. К сожалению, правоприменительная практика в этих вопросах не очень внятная, поэтому приходится прибегать к разного рода схемам для достижения наших законных прав.
Вот такие вот мысли, господа националисты, навевают ваши компьютерные опусы. Повірте мені, разом нас багато, нас не подолати.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]