Головна » 2011 » Грудень » 4 » То хто ж вони: прокурори чи прокурорська братва?
20:15
То хто ж вони: прокурори чи прокурорська братва?
Українські прокурори відзначили своє професійне свято в одному з найдорожчих клубів столиці — Byblos на вулиці Артема.

«Близько 30 прокурорів з усієї України влаштували собі приватну вечірку. Стіл їм накрили у „кінозалі" клубу. Варто зазначити, що середній чек у цьому закладі із випивкою складає близько 5 тисяч гривень, без неї – 2 тисячі», — повідомляє ТСН.

У прокурорському меню цього дня, за словами одного з офіціантів, було: фуа-гра (коштує 229 гривень), ніжка кролика (197 гривень), котлети по-київські (95 гривень), морепродукти (367 грн) та елітна випивка.

За даними ТСН, свято організовував для «своїх» перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін.

«Він же і замовляв музику. Ще з творчого вечора Яна Табачника відомо, що Кузьмін є справжнім шанувальником шансону – тоді він несподівано сів за рояль і „збацав" відомий блатний хіт „Мурка". Відомий акордеоніст, вочевидь, зробив алаверди: і заспів на прокурорській вечірці», — повідомляють журналісти.

Хедлайнером святкування став московський співак шансону Євген Кемеровський, який виконав для борців зі злочинністю хіти «Амнистия», «Братва, не стреляйте», «Малява», «Матросская тишина», «Лиха беда начало» и «Поезд на Магадан».

Запросити Кемеровського на приватну вечірку коштує в середньому 12 тисяч євро — 130 тисяч гривень.

За мінімальними підрахунками, прокурорське свято може коштувати близько 300 тисяч гривень – 5 тисяч за один рахунок помножити на тридцять прокурорів, плюс виступ Кемеровського за 130 тисяч.

Категорія: Україна | Переглядів: 606 | Додав: Daygger | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
05.12.2011
Цікаво а "наш" ірпінський прокурор був серед запрошених? Хтось знає?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]