Головна » 2010 » Серпень » 3 » Відкрите звернення Голови Соціальної ініціативи “Рідне Коцюбинське”
22:08
Відкрите звернення Голови Соціальної ініціативи “Рідне Коцюбинське”
Шановні жителі Коцюбинського!

Звертаюся до Вас як громадянин України, мала Батьківщина якого – Коцюбинське. Мої виборці та однодумці довірили мені не тільки представляти їхні інтереси, але й захищати їх. Я взяв на себе зобов’язання завжди бути на боці мешканців селища. Свої обіцянки я виконував, виконую і буду виконувати, за ними стоять конкретні справи.

Дехто йде в бізнес – там я досягнув певних результатів. Хтось йде у велику політику, але це безперспективно для суспільства, якщо людина не демонструє результатів і не має підтримки у тому населеному пункті, звідки почалася її дорога у життя… Саме це є моїм покликанням – бути на службі у своїх виборців, і сьогодні одна з ключових моїх цілей – об’єднати всіх, хто протистоїть незаконній та аморальній роздачі Коцюбинського лісу мешканцям інших населених пунктів та „підставним” особам в той час, коли жителі Коцюбинського десятками років не можуть отримати свій клаптик землі, а черги на отримання квартир у нас – найбільші в усій Київській області.

Мені, як депутату Коцюбинської селищної ради, довелося брати участь у голосуваннях з різних рішень. Деякі з рішень селищна рада прийняла всупереч моїй позиції та внутрішнім переконанням. Разом із тим я ніколи не стоятиму осторонь несправедливості та намагань деяких „народних діячів” збагатитися за рахунок майбутнього наших дітей.

Сьогодні я розумію, що бізнес-група, в яку входить Вадим Садовський, ввела в оману не лише мешканців селища, а й депутатів селищної ради, дискредитувавши й без того не зовсім популярний орган місцевої влади. Саме інтереси цих людей відстоює селищний голова Садовський. Жоден коцюбинчанин, який стоїть у черзі на гарантоване йому Конституцією України отримання земельної ділянки, не зможе отримати її, якщо сьогодні ми не станемо однією сильною стіною супроти тих, хто наживається на лісових угіддях. Якщо цій бізнес-групі вдасться у другому етапі провести громадські слухання й розширити межі селища за рахунок лісових угідь – НАШИХ ЛЕГЕНЬ, то мешканці селища та їхні діти втратять не лише можливість у майбутньому законно отримати земельну ділянку, а й  втратять ліс, а цього наші діти та онуки нам не зможуть пробачити. Адже Коцюбинське може втратити унікальну самобутню природу та незрівнянну атмосферу затишності.

Громадські слухання щодо розширення меж за рахунок лісу пройшли з запізненням в рік. В мене виникають питання:

1.     Чому громадські слухання не відбулися під час першої роздачі лісу, коли стояло принципове питання: чи може селище розширюватись на територію лісу?

2.     При першій роздачі з 501 ділянки 400 отримали жителі інших населених пунктів, і лише 100 ділянок дісталося мешканцям Коцюбинського. 400 ділянок – невже це ціна за розширення меж селища? Чи вона виправдана? І що з цього приводу думають люди, яких ніхто ні про що не спитав?

3.     Тож скільки мешканцям Коцюбинського коштуватиме нове розширення меж?

4.     Й останнє питання: чому немає жодної взаємодії з депутатським корпусом щодо розробки Генплану розвитку?

Ми вважаємо, що громадські слухання, проведені з подачі Вадима Садовського та його команди, не можуть вважатися легітимними з ряду причин:

·        Мешканці Коцюбинського жодним чином не були оповіщені про їхнє проведення.

·        З заявлених 870 чоловік дійсно присутні були не більше 400, більшість з яких тим чи іншим чином залежать від В. Садовського – а це вже пряме використання службового становища.

·        Не було обрано рахувальну комісію, тож підрахунок голосів не проводився.

Усі ці факти зняті на відео та будуть використовуватися як прямий доказ в суді, коли ми оскаржуватимемо це дійство, а точніше - беззаконня.

Я звертаю Вашу увагу на час проведення так званих „громадських слухань” – адже до місцевих виборів залишилося лише три місяці. Чи не схоже це на приховану агітацію, підкуп або оману виборців?

Моя принципова позиція така:

1) ЛІС СЕЛИЩА КОЦЮБИНСЬКЕ ПОВИНЕН ОТРИМАТИ СТАТУС НАЦІОНАЛЬНОГО ЗАПОВІДНИКА! Це єдиний варіант збереження унікальної природи для наших нащадків. На сьогоднішній день мною вже підготовлені звернення до керівників нашої держави із проханням максимально швидкого сприяння у процесі отримання статусу заповідника.

2) Необхідно скасувати незаконне рішення Коцюбинської селищної ради про роздачу землі на території заповідного лісу.

3) Для коцюбинчан, які роками стоять у черзі на отримання земельної ділянки, необхідно негайно віднайти можливість землевідведення за рахунок звільнення гектарів землі, які зайняті непрацюючими, а подекуди й фіктивними підприємствами.

На нашу думку, Коцюбинське, при вірному розподіленні ресурсів, спроможне розвиватися самостійно, будучи ОКРЕМИМ МІСТОМ, а не київським чи ірпінським районом, формувати повноцінний бюджет міста, розбудовувати інфраструктуру. Саме тому я, як депутат селищної ради, у жодному разі та за жодних обставин не підтримаю лісовий «дерибан» і зроблю все, щоб переконати в цьому своїх колег депутатів.

Сьогодні я прошу Вас про одне: об’єднаймо наші зусилля, і разом ми зможемо захистити ліс, який належить нашій громаді.

З пошаною до Вас,
Голова Соціальної ініціативи «Рідне Коцюбинське»
Володимир ЖАРКОВ

Переглядів: 618 | Додав: Daygger | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 6
05.08.2010
6. Роман [Материал]
Миколо, Ти всім нагадуєш Ющенка - поговорити любиш, а от результату ніякого. Ти із Жарковим живете у одному будинку - зустріньтеся у дворі та домовтеся, як спільними зусиллями рятувати коцюбинський ліс, а не критикуй та обзивай людину. Сьогодні коцюбинчанам потрібна дія, а не підлітковий словесний онанізм.

04.08.2010
5. Юрист [Материал]
Шановний, аби не ваш популізм голий, глянули б в закон!!!!

Подивіться різницю між національним заповідником і парком!

У заповіднику людям на машинах їздити не можна, палити вогнищ не можна, бо там кожна травинка заповідна, чого в нас в лісі немає.

Це ви спіонерили ідею активісітв про національний парк smile Читатись би уважно перше навчились і вдумливо biggrin


04.08.2010
4. Журналіст [Материал]
І я там був. Мед пиво пив smile

Ось матеріали з прес-конференції Жаркова. Яка позиція! Який чоловік!

http://www.kotsubynske.com.ua/2010/08/04/pjesa-deputata-zharkova-scho-derybanyt-lis-lisova-kazka-i-ja-peredvyborchyj-robin -hud/


04.08.2010
3. Роман [Материал]
Якщо Жарков та інші представники опозиції сядуть за стіл переговорів - вони врятують коцюбинський ліс

04.08.2010
2. mobyzzz [Материал]
Ну, кому позиция Жаркова не ясна? Или сейчас УБД и Еременко начнут про агитацию говорить прочий бред?

04.08.2010
1. Роман [Материал]
Сильна позиція сильно, дорослого та виваженого чоловіка! Справжнього чоловіка!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]