Головна » 2012 » Квітень » 04
Дослідник київських вирубок Микола Кузін розповів щойно, шо нарешті кількість протестів проти нищення зелених зон перейшла в якість.

Несанкціонована вирубка соснового лісу поблизу вул. Ушакова потягнула за собою не лише мирний протест. Акції небайдужих громадян, котрі 21 березня о третій годині дня зібрались висловити незадоволення діями забудовників, передувала акція прямої дії з боку радикально налаштованої молоді.

Близько тридцяти молодих людей, що представилися націоналістами, о пів на третю організованою колоною підійшли до місця проведення будівельних робіт. Робочі саме почали встановлювати будівельний паркан довкола території майбутнього будівництва. Єдина одиниця встановленої на будівельному майданчику техніки, ... Читати далі »

Переглядів: 623 | Додав: Daygger | Дата: 04.04.2012 | Коментарі (0)

Чи належить факт роздачі громадської землі у курортному селищі Ворзель до державної таємниці? По версії ворзельської влади – належить. Хоча, не виключаємо, що і до комерційної теж. Тут влада не уточнює. Можливо, що і те, і друге.

Державну ( чи комерційну) таємницю у ворзельській селищній раді бережуть зі знанням справи – 15 сесія, яка відбулася 29 листопада 2011 року і  на якій, зокрема, розглядалося питання роздачі землі, пройшла під завісою особливої секретності – ніде не  було повідомлення як про майбутню сесію, так і про її рішення. Згодом деякі з рішень знайшли своє відображення на сайті і газеті. Але про роздачу землі – нічого.

По Ворзелю поповзли чутки і припущення. Додали роздумів і викладені в інтернеті оголошення про продаж у Ворзелі ділянок у районі санаторію «Перемога», які, згідно геологічних досліджень, не могли відводитися під будівництво, тому і було тут створено селищний  парк. З цього приводу мешканці прилеглих вулиць написали у вищестоящі ... Читати далі »
Категорія: Регіональні | Переглядів: 677 | Додав: Daygger | Дата: 04.04.2012 | Коментарі (1)