Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Місцеві вибори-2010
За якого кандидата на посаду коцюбинського селищного голови Ви віддасте свій голос?
ГостьДата: Неділя, 24.10.2010, 14:14 | Сообщение # 61

Гость, а Вы видели паспорт Ирины Романовны!? Вы уверены, что она содержанка, а не официальная жена!?И мне кажется жителей меньше всего интересует кто с кем и как живет. главное,чтоб мер работающим был. А по поводу брата ирины смешно. Неужели у других кандидатов родственников нет в комаде!? Вы своей агрессией выдаете свои мысли... заинтересованное в провокациях лицо!

ГостьДата: Неділя, 24.10.2010, 15:09 | Сообщение # 62

Жаль Кредісова, який в чатах мочить свою екс-дружину!

ГостьДата: Неділя, 24.10.2010, 15:42 | Сообщение # 63

Жаль, не його, а її, що не може собі знайти чоловіка його рівня і метається за ним всюди, де він.ви що думаєте - це опоненти виставляють ссилки в неті...він її не шукає, а вона особисто в ТВК неодноразово писала на нього скарги. Хай народ думає кого жаліти!

КоцюбинськийДата: Неділя, 24.10.2010, 16:42 | Сообщение # 64

Коцюбинське - це не місце для сімейних розборок родини Кредісова. Совість би мав. Тут потрібно проблеми коцюбинчан вирішувати і працювати разом з людьми, а не фігнею займатися!

ГостьСергейДата: Неділя, 24.10.2010, 18:00 | Сообщение # 65

А почему при опросе-голосовании голос за Кредисова не учитывается у вас на сайте??? Это фальшивка от Садовского или от Гарасюты!?)))) ЛОХОТРОН! сколько не припысывайте себе "голоса" - все равно люди пойдут за Кредисова!

ГостьДата: Неділя, 24.10.2010, 19:12 | Сообщение # 66

Просто штаб Кредісова вже проголосував зі всіх комп'ютерів свого штабу )))))
Тому й не можна ще раз голосувати )

ГостьДата: Неділя, 24.10.2010, 19:37 | Сообщение # 67

Выбирать не из кого... одни аферисты

ГостьДата: Неділя, 24.10.2010, 19:55 | Сообщение # 68

Сегодня принесли программу Жаркова "Разом з людьми". Прочитал. Он не Иисус Христос, но за людей порвет всех. Поэтому буду голосовать именно за него!

ГостьДата: Неділя, 24.10.2010, 20:56 | Сообщение # 69

И я буду голосовать за Владимира Жаркова. Он хоть на мужика похож, в отличии от смазливого Кредисова, который обливает грязью свою бывшую супругу и в отличии от Садовского, который раздал землю людям с Днепропетровска. Жарков - нормальный коцюбинчанин, который имеет опыт и команду. Пойду за него.

ГостьДата: Неділя, 24.10.2010, 21:54 | Сообщение # 70

Микола Єременко - єдиний порядний кандидат. Всі інші - остапи бендери!

ГостьДата: Понеділок, 25.10.2010, 08:04 | Сообщение # 71

Саовский будет мером вот увидете, то что вы тут пишите на него ето всё заказуха опонентов а выйди в народ и пообщайтесь с жителями и вы всё поймёте народ неверит в ваши жалкие статейки и оскарбления в его адрес, даже те кому дают апоненты подкуп голосовать будут за него. знаю это лично мои друзья получили предоплату за апонента а голосуют за Садовского немного разводят залётных кандидатов так им и надо. tongue

ГостьДата: Понеділок, 25.10.2010, 09:43 | Сообщение # 72

Садовському місце у в'язниці. Так само, як і Кредісову!

ГостьДата: Понеділок, 25.10.2010, 12:13 | Сообщение # 73

Богу-Богове, а Кесарю -Кесареве. Не переживайте...кожен знайде свое місце під сонцем. А Ви шановний кому дали гроші зальотні кандидати, поділіться з мешканцями адресою- хай люди підзароблять, чтоб життя покращити і заплатити за ті тарифи,які виставляє Садовський і сіль.рада. Чомусь всі мовчать, что саме йому на 50% відсотків належить мастер-енерго, що Пластмодерном володіє його дружина на 80%....Дуже хочется, чтоб люди вже відчули якесь полегшення і покращення життя!Я Кредісова на злодійстві не зловила, а от діяння Садовського на лице...Я буду, або проти всіх голосувати, щоб мій голос не використали, а бо за Кредісова, але точно не за Садовського чи Жаркова!

ГостьДата: Понеділок, 25.10.2010, 12:39 | Сообщение # 74

Я галку намалюю напротив Кредисова он мазёвый кент, не жадный.
Кстате кому нужна земля в Коцюбе - пишите заявы и несите в штаб, там висит карта со свободными участками, есть с чего выбрать.

ГостьДата: Понеділок, 25.10.2010, 13:01 | Сообщение # 75

все эти реплики - развод под кого-то. не из кого выбирать. или бандюки, или слабаки. пусть уже лучше садовский.

Пошук: