Місцеві вибори-2010
|
|
|
|
Гость | Дата: Середа, 27.10.2010, 14:34 | Сообщение # 91 |
| Как вы думаете выборы будут прозрачные?
|
|
| |
Гость | Дата: Середа, 27.10.2010, 15:51 | Сообщение # 92 |
| Шановний гость №89, якщо твій Кредісов - "Проживає Вячеслав Анатолійович в м.Києві по вул.Гончара 60." То якого біса він забув у Коцюбинському? У нас уже був один такий парашутіст - Пікулик (повний ноль для Коцюбинського) - протримався один термін. То навіщо воно нам потрібно? А Садовського треба у Сибір заслати - там лісу багато, нехай краще там рубає
|
|
| |
Гость | Дата: Середа, 27.10.2010, 21:31 | Сообщение # 93 |
| У Коцюбинському - Кредісов володіє квартирами,які ще не здані, якби були здані, то жив би з дружиною саме там. Я спілкувався з Іриною,бо мене це питання також цікавило, вони планують декілька квартир обєднати в одну велику квартиру на верхніх поверхах. Кредісов такий мій,як і ваш. Я його підтримую. І до речі, якщо б його не боялися, то не нападали би на його людей. Сьогодні По вул. Пономарьова 6\2 пятеро відморозків побили кандидата в депутати з команди Кредісова. Слава Богу були свідки,які встановили особи нападників (місцеві жителі) і тепер міліція буде займатися цим питанням.Маю надію їх покарають.
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 28.10.2010, 09:45 | Сообщение # 94 |
| Ото не треба було забори обмальовувать
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 28.10.2010, 10:31 | Сообщение # 95 |
| Ви зуби не скальте. Бо тепер забори будуть в тюрьмі обмальовувати ті хто бив Тараса. Повірте поки ці люди не отримають строк ніхто не заспокоїться...Обовязково буде відкрита кримінальна справа. Тим більше, що вже відомо хто це був. Бити людину - це ознака примітивності.
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 28.10.2010, 14:32 | Сообщение # 96 |
| Люди які били то пішаки, брати треба головного - Садовського
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 28.10.2010, 17:10 | Сообщение # 97 |
| Нічого такі пішаки по 2м були.Садовський якби так сильно не боявся, то не посилав би "вибивати конкурентів силою"
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 28.10.2010, 19:32 | Сообщение # 98 |
| Хто завгодно, тільки не ці придурки - Садовський і Кредісов! Це ж справжні злочинці! І Ви хочете, щоб вони нами керували? Боже збав!
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 28.10.2010, 20:13 | Сообщение # 99 |
| Хай переможе достойний!
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 28.10.2010, 21:37 | Сообщение # 100 |
| Я проголосую за Владимира Жаркова - он порядочный и мужественный!
|
|
| |
Гость | Дата: П'ятниця, 29.10.2010, 00:03 | Сообщение # 101 |
| Надпись на стенах смешно!!!! За такое не бьют, над таким смеются и крутят пальцем у виска.
|
|
| |
Гость | Дата: П'ятниця, 29.10.2010, 00:06 | Сообщение # 102 |
| [quote=Гость]Я проголосую за Владимира Жаркова - он порядочный и мужественный![/quote] Ага а также порядочно и мужествено звучит лозунг: "Трониш одного нашего, прийдет толба"
|
|
| |
Гость | Дата: П'ятниця, 29.10.2010, 14:32 | Сообщение # 103 |
| Я теж за говосую за Жаркова, знаю йог ще з перших класів школи - сама порядна людина серед усіх кандедатів
|
|
| |
Хмурый СтарХрыч | Дата: Субота, 30.10.2010, 15:58 | Сообщение # 104 |
| Читая Ваши, ГОСПОДА, сообщения на уважаемом Форуме, диву даешься что, Вадим Садовский РУЛИЛ уже один срок и что РЕАЛЬНО сделал в социальной сфере... что РЕАЛЬНО сделал для себя лично и своего окружения !!! Чтобы красиво уйти, я предложил-бы ему снять свою кандидатуру и сидя у себя в кабинете ждать прихода (приезда) вновь избранного Голову сельсовета, и вручив цветы и шампанское, пожав руку спокойно занялся улучшением здоровья в солнечной Швейцарии или морозной Сибири. Каждый день молил Бога об отпущении грехов...
|
|
| |
Гость | Дата: Субота, 30.10.2010, 19:01 | Сообщение # 105 |
| Вибори в Коцюбинському виграє Володимир Жарков. Коли Жарков вчора говорив на дебатах у клубі, то всі, в тому числі і Садовський, повідкривали роти і уважно слухали.
|
|
| |