Місцеві вибори-2010
|
|
|
|
Гость | Дата: Понеділок, 25.10.2010, 16:22 | Сообщение # 76 |
| Как по мне - лучше всех - Владимир Жарков
|
|
| |
Гость | Дата: Понеділок, 25.10.2010, 17:34 | Сообщение # 77 |
| Хочу Вас огорчить, что Садовский и бандюк и слабак. Реально рулит всем процесом его жена, которая неоднократно выступала и говорила, что не даст в обиду своего Вадика..., а по поводу бандюка даже коментировать не охота и так все понятно!
|
|
| |
Гость | Дата: Понеділок, 25.10.2010, 17:44 | Сообщение # 78 |
| господи скільки негативу. Люди схаменіться.Ви хоча б поговорили з тими кандидатами в мери. Жарков взагалі на люди не являється,тільки палатки повиставляв і якісь дівчатка з його буклетами на людей кидаються на зупинках. Гарасюта -2 слова не може скласти, щоб висловитися,Садовський може слабо, але говорить на рівні ПТУшника,розуму там не багато. Кредісов-говорити вміє і людям подобається і явно з головою все в порядку.Нормальний дорослий дядько. На зустріч з людьми приходили його батьки, щось вони мені не подібні на аферистів і злодіїв. Не скажу що все зрозуміло, але хочется змін.
|
|
| |
Гость | Дата: Понеділок, 25.10.2010, 17:58 | Сообщение # 79 |
| Нічого подібного, Жарков постійно у вечорі, так щоб люди встигли прийти після роботи, проводить збори у різних місцях нашого селища.
|
|
| |
Гость | Дата: Понеділок, 25.10.2010, 18:15 | Сообщение # 80 |
| Це правда. Жарков зустрічається з виборцями і постійно працює разом з людьми: http://ridnekotsubynske.org.ua/news/169
|
|
| |
Гость | Дата: Понеділок, 25.10.2010, 23:01 | Сообщение # 81 |
| Дуже показове фото -аж 3 людини на знімку, включаючи Жаркова особисто!Його сьогодні ледве не "заплювали" на зустрічі по вул.Пономарьова...Він дуже агресивний, ще молодий і гарячий.Треба бути більш стриманим.З людьми говорити - це не ногами в спортзалі махати. У мене він викликає негативне враження.
|
|
| |
Гость | Дата: Понеділок, 25.10.2010, 23:48 | Сообщение # 82 |
| Разом з тим, в Жаркова - молодість і досвід! А головне, що він разом з людьми і люди разом з Володимиром Жарковим.
|
|
| |
Гость | Дата: Вівторок, 26.10.2010, 12:31 | Сообщение # 83 |
| Ви б краще написали Пересвіт ним, але не громада!
|
|
| |
Христина | Дата: Вівторок, 26.10.2010, 12:34 | Сообщение # 84 |
| Кредісов, Жарков, Садовський, Гарасюта - це банда, за яку категорично голосувати не можна. Все, що вони можуть зробити- красти далі і нищити ліс, розриваючи його на шматки. Голосувати, в принципі, немає за кого, але ж за цих чотирьох голосувати - це добити Коцюбинське. Садовський нічого для селища не зробив, як тут дуже ратують деякі відвідувачі сайту, а другий Бакал ще не родився Жаль, що народ у нас недалекий, і всеодно всуне голову в петлю.
|
|
| |
Гость | Дата: Вівторок, 26.10.2010, 13:39 | Сообщение # 85 |
| Головне - не віддати свій голос Садовському. Кредісов - він гомосексуаліст, а Єременко - алкоголік!
|
|
| |
Гость | Дата: Вівторок, 26.10.2010, 13:49 | Сообщение # 86 |
| Еромнко то зрозуміло, що алкаш, факт є факт. А про гоміка Кредісова вперше чую. Дасте якісь посилання для народу?
|
|
| |
Гость | Дата: Вівторок, 26.10.2010, 20:19 | Сообщение # 87 |
| Мій знайомий працює охоронцем в будинку, де живе Кредісов, який називає себе "рятівником рідного селища". Знайомий знає все і про всіх мешканців будинку. Розповідає, що від Кредісова вже всі нормальні люди давно відмовилися, бо з ним навіть соромно стояти поряд. І що він може зробити для нас, коцюбинчан? У Кредісова вже немає ні друзів, ні зв'язків - одна репутація хабарника і постійна брехня. Його все називають хабарником та вимагателем, також постійно люди говорять про його нетрадиційну орієнтацію. Я не хочу, щоб він добрався до наших діточок. Мені такий селищний голова не потрібен. Адже, коли сусіди по будинку називають його НЕВИЛІКОВНОЮ РАКОВОЮ ПУХЛИНОЮ, то який з нього мер селища?
|
|
| |
Гость | Дата: Середа, 27.10.2010, 10:35 | Сообщение # 88 |
| Вячеслав Анатолійович Кредісов -НОРМАЛЬНОЇ ПРАВИЛЬНОЇ ОРІЕНТАЦІЇ.Був одружений, має сина. Зараз має другу дружину, яку всі неодноразово бачили і знають- Ірина Кілко. Просимо не звертати увагу на провокації. Останній коментар міг бути написаний з "подачі" однієї людини - Світлани Зоріної, яка до сьогоднішнього дня вже 4 роки перебуває в судових процесах зі своїм колишнім чоловіком (КРЕДІСОВИМ В.А), а на даний момент підтримує і спонсорує пана Садовського. Шановні виборці усіх хто сумнівається - просимо прийти 29 жовтня на масове дійство, яке влаштовує штаб Кредісова і Ви самі зможете переконатися, якого рівня люди, друзі, родичі будуть висловлювати підтримку Вячеславу Анатолійовичу.
|
|
| |
Гость | Дата: Середа, 27.10.2010, 10:46 | Сообщение # 89 |
| Шановні мешканці!До речі - в будинку, де живе Кредісов ні один з чотирьох охоронців не знає і не має знайомих,які б мали відношення до Коцюбинського!:-)Проживає Вячеслав Анатолійович в м.Києві по вул.Гончара 60. Кожен бажаючий може туди підїхати і поспілкуватися з його сусідами. Почуєте нормальні відгуки про нормального мужчину і охоронці постійно знаходяться на місці в дежурному режимі. Також зможете уточнити і про його не цілком адекватну колишню дружину Світлану Зоріну. Чекаємо нових коментарів!:-) Відповідь знайдеться!
|
|
| |
Гость | Дата: Середа, 27.10.2010, 11:36 | Сообщение # 90 |
| Тут дуже багато цікавої інформації про Кредісова В.А - http://kredisov.com
|
|
| |